Sally Hansen

Sally Hansen -tuotemerkin perustivat Sally Hansen ja hänen miehensä New Yorkissa vuonna 1957. Mies, joka oli ammatiltaan kemisti, kehitti yhdessä Sally Hansenin kanssa ensimmäisen tuotteen, Hard as Nails, kotonaan kellarissa. Mullistava tuote, jota markkinoitiin iskulauseella ”kynsihoitoa pullossa”. Sittemmin tuotemerkki on kasvanut ja kuuluu nykyään maailman johtavimpiin kynsienhoidon ja kynsilakkojen valmistajiin. 
Jo alusta lähtien he ovat keskittyneet valmistamaan korkealaatuisia kynsienhoitotuotteita, jotka antavat rahoille vastinetta. Heidän erityisosaamistaan ovat innovatiiviset tuotteet, jotka sekä hoitavat että vahvistavat kynsiä. Sally Hansen on kynsien asiantuntija, joka yhdistää värin, leikkisyyden ja kauneuden hoitavuuteen, jota tarvitaan salonkilaatuiseen lopputulokseen. Laaja valikoima, joka kattaa hoitotuotteita kaikenlaisille kynsille. Lisäksi heillä on valikoima niin suojaavia lakkoja kuin geelilakkoja useissa eri väreissä.
113 tuotetta
113 tuotetta
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020