Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 4 arvioon
0
0
1
1
2
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Rituals
The Ritual Of Namasté
Cleansing Milk 250 ml

4 Arvosana
13,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Tämä pehmeä maito puhdistaa ja poistaa epäpuhtaudet ja meikin kasvoilta ja silmistä. Jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Antaa iholle kosteutta ja jättää sen puhtaaksi, kosteutetuksi, pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi. Poistaa meikin nopeasti ja hellävaraisesti. Lootuskukka on puhtauden, kauneuden ja viisauden symboli.

Moringapuu on intialainen ihmepuu, joka on tunnettu kosteuttavista ominaisuuksistaan. Aktiivisten ainesosien yhdistelmä auttaa puhdistamaan ihon, ehkäisemään epäpuhtauksia ja jättää ihon rauhalliseksi ja virkistyneeksi. Normaalille, kuivalle ja herkälle iholle.

Levitä vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula. Huuhtele puhtaaksi vedellä. Käytä yhdessä Rituals-kasvoveden tai miselliveden kanssa poistaaksesi puhdistusmaito ja jäljellä olevat epäpuhtaudet. Poistaa hellävaraisesti vedenkestävän meikin.

Muista poistaa meikki joka ilta, jotta iho saa hengittää ja palautua.

250 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019