Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

2

Perustuu 3 arvioon
0
3
0
0
0
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Rituals
The Ritual Of Namasté
Cleansing Oil 150 ml

3 Arvosana
15,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Mieto puhdistusöljy, jossa on silkinpehmeä koostumus, joka poistaa meikin tehokkaasti. Ylellinen puhdistusöljy poistaa epäpuhtaudet ja meikin (myös vedenkestävän) yhdellä ainoalla vaiheella, häiritsemättä ihon luonnollista tasapainoa. Yhdessä veden kanssa tuote muuttuu pehmeäksi, maitoiseksi voiteeksi, joka saa ihon tuntumaan rentoutuneelta, kosteutetulta ja sileältä. Saa ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä, ilman että se kiristää tai on kuiva. Lootuskukka on luonnollisen puhtauden, kauneuden ja viisauden symboli. Moringaöljy ja avokadoöljy ovat tunnettuja rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Aktiivisten ainesosien yhdistelmä auttaa puhdistamaan ihon ja jättää sen rauhalliseksi ja virkistyneeksi. Normaalille, kuivalle tai herkälle iholle.

Hiero 2 pumppauksellista öljyä kuiviin käsiin ja hiero kuiville kasvoille. Sulje silmät, rentoudu ja hengittele rosmariinin ja jasmiinin tuoksuja, kun hierot ihoa. Avaa silmät ja lisää iholle lämmintä vettä muuttaaksesi öljy maitoiseksi voiteeksi. Poista meikki hierovin liikkein. Huuhtele puhtaalla vedellä. Vinkki: käytä lämmintä pesulappua poistaaksesi tuote. Toista hoito kaksi kertaa, jotta saat pois tiukkaankin istuvan meikin.

150 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019