Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
0
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • Hyödyllisin positiivinen
    9 kuukautta sitten

    Ihana tuote

    Uskomattoman ihana öljy. Toivottavasti tätä tulee myyntiin lisää!
    2 tykkää

Rituals
The Ritual Of Namasté
Anti-Aging Face Oil 30 ml

3 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
Kuvaus
Ainesosat

Anti age -kasvoöljy, joka ehkäisee ikääntymisen ensimerkkejä. Tämä erittäin kevyt anti age -öljy imeytyy helposti iholle ja sillä on hoitava ja anti age -vaikutus. Sisältää mäkikuismaöljyä, joka on tunnettu rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Auttaa näkyvästi vähentämään juonteita ja ryppyjä. Saa ihon tuntumaan samaan aikaan vahvalta ja pehmeältä. Hoitaa ihoa ja antaa sille elinvoimaa sekä luonnollista hehkua.

The Ritual of Namasté Glow -sarja koostuu anti age -tuotteista, jotka on kehitetty erityisesti ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.

Tuotteissa on käytetty maustesahramia ja lootuskukkaa. Lootuskukka, joka on puhtauden, kauneuden ja viisauden symboli, on tunnettu hoitavista ominaisuuksistaan. Maustesahrami, Idän punainen kulta, on tunnettu antioksidanttisista ja ryppyjä ehkäisevistä vaikutuksistaan. Koostumus auttaa uudistamaan ihoa ja jättää ihon kauniin hehkuvaksi. Kaikille ihotyypeille, joissa näkyy ikääntymisen ensimerkkejä.

Levitä 3-5 tippaa puhtaalle, kuivalle iholle. Hiero varovasti iholle niin, että öljy levittyy tasaisesti. Voidaan käyttää niin aamuisin kuin iltaisinkin.

30 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020