Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Rituals
Home collection
Black Oudh Fragrance Sticks

1 Arvosana
49,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Näillä yksityisen mallistomme ylellisillä tuoksutikuilla loihdit lämminhenkisen tunnelman kotiisi. Tämän tuoksun pohjana on käytetty mustan oudin syviä itämaisia häivähdyksiä, jotka on ihanasti yhdistetty täyteläisiin mausteisiin sekä puuterimaiseen patsuliin. Näin on saatu tuoksu, jolla on oma, selkeästi erottuva luonteensa. Anna tämän ainutlaatuisen tuoksun salaperäisten kerrosten kuiskia sielullesi ja synnyttää sinussa mielenrauhaa.

Näistä kauniissa lasipullossa olevista tuoksutikuista leviää ihastuttavan mietoa tuoksua, kun niitä ei käännellä. Jos kuitenkin haluat hieman voimakkaamman tuoksun, voit käännellä tikkuja silloin tällöin. Pääset nauttimaan ylellisestä ja erityisestä tunnelmasta jopa viiden kuukauden ajan. Lisäksi voit tehostaa tuoksutikkujen aikaansaamaa tuoksuelämystä ottamalla samanaikaisesti käyttöön myös saman malliston kynttilän.

Ostetaan yleensä yhdessä

54,22 €
93,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020