Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Rituals
Amsterdam Collection
Fragrance Sticks

1 Arvosana
27,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
De exklusiva doftstickorna från Amsterdam Collection har en unik och helt ny design. Formgivningen med ett vackert trälock och gyllene löv har inspirerats av en unik Delftvas från 1600-talet och illustrerar på ett underbart sätt de asiatiska influenser som förändrade nederländsk livsstil, konst och inredning under guldåldern. Den friska och fylliga doften av exotiska blommor, nederländsk tulpan, kardemumma och syrlig japansk yuzu transporterar dig till forna tider då nederländska sjöfarare förde med sig exotiska skatter hem. Doftstickorna kan placeras var som helst i hemmet, från vardagsrummet och köket till badrummet och toaletten.

Användning:
Njut av den eleganta och speciella atmosfären i upp till 5 månader. Placera doftstickorna i flaskan. Doftstickorna behöver inte vändas, och om du gör det kanske inte doften räcker lika länge.

Ostetaan yleensä yhdessä

35,00 €
43,40 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020