RFSU

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

RFSU
RSFU Intim Paket

2 Arvosana
19,50 €Suos. hinta 24,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Kokonaisvaltainen setti, jossa on RFSU:n täysikokoisia pakkauksia päivittäiseen intiimihoitoon!

Sisältö:

Intim Easy Shave Gel on pehmentävä sheivausgeeli, joka tekee ihosta liukkaan ja takaa hellävaraisen intiimialueen karvanajon. Läpinäkyvä geeli, joka ei vaahtoa. Voidaan käyttää myös jalkojen ja kainaloiden sheivaamisessa.

Intim Daily Wash on kaksivaikutteinen intiimisaippua, joka sisältää maitohappoa, joka lievittää ärsytyksiä ja kosteuttaa ihoa. Koostumus ehkäisee epämiellyttäviä hajuja ja antaa raikkaan tunteen koko päiväksi. Intiimisaippua antaa silkinpehmeän tunteen ja on helppo huuhdella pois.

Ingrown Hair Cream on kuorintavoide, joka ehkäisee sisäänpäin kasvaneita karvoja bikinirajassa, kainaloissa ja jaloissa. Sisältää hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti ja auttavat sillä tavalla karvoja kasvamaan ulospäin. Käytetään sheivauksen yhteydessä.

Cooling Balm on after shave -geeli, joka sopii erityisesti intiimialueen karvanajoon, mutta toimii myös after shavena jalkojen ja kainaloiden sheivauksessa.

Ostetaan yleensä yhdessä

39,00 €
51,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019