Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.8

Perustuu 16 arvioon
1
0
0
0
15
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Reserol
Resveratrol Boosting Films

16 Arvosana
93,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Nästa generations kosttillskott med växtpolyfenolen resveratrol, naturligt förekommande i bl.a. vindruvsskal där den fungerar som ett försvar mot yttre stress t. ex. svampangrepp och skadliga bakterier. Effekten kan liknas vid en mycket potent antioxidant och tros reparera cellens DNA och hämma inflammationstillstånd, vilket bidrar till en rad positiva processer. Resveratrol har länge varit en känd ingrediens inom skönhet och hälsa, men begränsats av svårigheten att ta upp substansen i kroppen. Reserol använder en teknik som möjliggör att ta upp substanser via munslemhinnan, vilket är ett effektivt sätt att administrera ämnen. Dosen kan oftast hållas lägre och har ett snabbare upptag.

Reserol innehåller trans-resveratrol, som är den aktiva metaboliten av resveratrol - en antioxidant-liknande substans som tros ha inflammationshämmande egenskaper.

Riktar sig till skönhets- och hälsoinriktade kvinnor +35 år, som vill ta del av det senaste med en stark vetenskaplig dokumentation i basen. Den finns över 9000 publicerade studier på resveratrol.

  • Kosttillskott
  • Möjliggör upptag av den annars svårtillgängliga substansen Resveratrol via slemhinnan i munnen
  • Tros påverka processer som är viktiga för cellens uttryck och funktion
Användning:
  • Applicera filmen på munslemhinnan i kinden eller i gommen och låt den smälta – undvik att röra filmen med tungan. Filmen löses upp efter ca 3-5 minuter.
  • 2 filmer per tillfälle efter frukost, lunch och middag. Sätt 1 film per sida i munnen eller gommen.
  • Rekommenderad dos för vuxna är 6 filmer dagligen.
  • För bästa upptag, ät och drick ingenting 30 minuter efter applicering.
150g

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019