Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Remington
SP200HR Treatment Head For IPL2000

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
82,03 €Suos. hinta 96,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Virtually Indestructible Beard Trimmer on Remingtonin tehokkain partatrimmeri koskaan. Vankkaa tekoa oleva trimmeri on erittäin kestävä ja vahva. Upea grooming-teknologia ja polykarbonaatista valmistettu pinnoite kestää iskut ja kolhut. Suunniteltu modernille miehelle, joka haluaa lyömättömän trimmerin.

Partakone on lähes tuhoutumaton ja litiumkäyttöinen, minkä ansiosta se on uskomattoman tehokas ja pitkäkestoinen.

Remington Virtually Indestructible Beard Trimmer mahdollistaa virheettömän tarkkuuden sänkitrimmerin ansiosta. Titaaniterät tekevät partatrimmeristä tehokkaamman ja se on muotoiltu maksimaalisella tarkkuudella. Terien nopeus on 350 mm sekunnissa, mikä mahdollistaa ammattimaisen lopputuloksen. Lisäksi tehokkaassa trimmerissä on 120 minuutin johdoton käyttö neljän tunnin latauksella, minkä ansiosta trimmaaminen on helppoa ja monipuolista, missä tahansa sitä tarvitsetkaan.

Missä ikinä oletkaan, voit olla varma, että tämä tehokas trimmeri selviää tilanteesta kuin tilanteesta antaen parhaimman lopputuloksen koskaan.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020