Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 9 arvioon
2
0
1
1
5
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Remington
S5505 E51 Pro Ceramic

9 Arvosana
30,32 €Suos. hinta 47,50 €35
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
6,90 €Alkuperäishinta 12,50 €
"

Remington PRO-Ceramic Ultra -suoristusraudalla luot vaivattomasti tyylikkään kiiltävät ja suorat hiukset kotioloissa. Asiantuntijoiden suunnittelemalla suoristusraudalla saat kutrisi kuntoon vain muutamassa minuutissa. Moderni muotoilulaite on mullistavan Remington Pro -sarjan laite, joka mahdollistaa sileät, kiiltävät ja elinvoimaiset hiukset. Laitteen edistyksellinen keraaminen PRO-Ceramic Ultra -pinnoite on 75 % sileämpi, mikä takaa paremman hiusten suoristuksen*. Uudenaikaisella suoristusraudalla saat käden käänteessä sileät ja erittäin kiiltävät hiukset. Koe, kuinka vaivattomasti suoristusrauta liikkuu hiuksillasi antaen kauniin ja tyylikkään lopputuloksen.

Nopeaa muotoilua

Suoristusraudassa on pidemmät, ohuet levyt, joiden ansiosta voit suoristaa kerralla enemmän hiuksia. Voit ottaa isomman hiusosion juuresta latvaan ja käsitellä sen kerrallaan. Se mahdollistaa nopeamman hiusten muotoilun ja sinulle jää enemmän aikaa esitellä kaunista ja silkinsileää lopputulosta.

Tekniset tiedot

Säädettävä lämpötila 150°C:sta aina vakuuttavaan 230°C asti sekä 15 sekunnin pikalämmitys mahdollistavat paksumpien ja itsepäisimpienkin hiusten suoristamisen. Kelluvat levyt mahdollistavat tasaisen paineen ja lämmön jakautumisen hiuksia muotoillessa. Suoristusrauta on kätevä ottaa matkalle, sillä siinä on lukitustoiminto. Lisäksi sen mukana tulee lämmönkestävä säilytyslaukku. Remington Pro-Ceramic Ultra -muotoilulaitteessa on LCD-näyttö, jonka ansiosta voit itse päättää ja säätää lämpötilan sopivaksi salonkilaatuisen kampauksen luomiseksi kotioloissa.

Luo Look

Ylellisten kiharoiden luomiseksi aloita pesemällä ja kuivaamalla hiukset. Kiinnitä ylös hiusten kerros korvasta päälaelle. Käynnistä Remington Pro-Ceramic Ultra Straightener ja aseta toivomasi lämpötila. Ota viiden senttimetrin paksuisia osioita hiusten alemmista kerroksista, kampaa hiukset ja sen jälkeen käsittele ne suoristusraudalla juuresta latvaan. Kun olet suoristanut hiuksien alemman osion, avaa ja käsittele ylempi kerros. Lopputuloksena on kauniit, suorat ja peilikiiltävät hiukset.

Tuotetiedot

 • Kehittynyt keraaminen Ultra-pinnoite - 75 % sileämmät hiukset*
 • Digitaalinen näyttö 150º;C - 230º;C
 • Lämpötilan lukitustoiminto
 • Lämpötilan boost-toiminto
 • 15 sekunnin pikalämmitys
 • Ohuet 110 mm levyt
 • Kelluvat levyt ja tasainen paine
 • Lukitustoiminto säilytystä varten
 • Universaali jännite
 • Automaattinen sulkeutuminen 60 minuutin jälkeen
 • Käännettävä johto
 • Lämmönkestävä säilytyslaukku
 • 3 vuoden takuu"

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.