Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Remington
EP7700 E51 EP7 7-in-1 Epilator

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
96,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Remington Smooth & Silky EP7 7-i-1 -epilaattori mahdollistaa ihanteellisen ihokarvanpoiston ja sileän ihon koko vartalolle.

Tyylikäs, johdoton epilaattori, jota voi käyttää märkänä ja kuivana. Täydellinen kylvyssä tai suihkussa käytettäväksi. Nopeasti latautuva akku on valmis tuossa tuokiossa ja antaa jopa 40 minuutin johdottoman käyttöajan.

EP7 mahdollistaa sileän lopputuloksen jopa neljäksi viikoksi. Epilaattori on tehokas, kiitos 40 miellyttävän pinsetin, jotka poistavat 60 % enemmän ihokarvoja juuresta yhdellä vedolla. Tarkkuusvalon ja liikkuvan pään ansiosta poistat kaikki ihokarvat yhdellä kerralla ja saat ylivoimaisen sileän lopputuloksen.

EP7 7-i-1 -epilaattorin mukana tulee seitsemän lisäosaa, jotka mahdollistavat sileän lopputuloksen koko vartalolle. Valitse Ultimate Contour, tarkkuusosa pienemmille alueille, bikinikampa tai aloe veraa sisältävä hierova lisäosa halutessasi kaikkein hellävaraisimman ja miellyttävimmän karvanpoiston. Kuorintaharja auttaa suojaamaan ihoa ja pedikyyri-lisäosa auttaa pitämään jalat hyvännäköisenä ja -tuntuisena.

Ostetaan yleensä yhdessä

120,00 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020