Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Remington
CI5538 Pro Big Curl 38mm Tong

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
37,90 €

Luo suuret, aaltoilevat kiharat Remington Pro Big Curl -kihartimella, jonka koko on 38 mm ja jossa on säädettävä lämpötila.

Kihartimessa on 38 mm leveä sylinteri ja se on täydellinen työväline, kun haluat aaltoilevat kiharat tai lisää volyymia hiuksiisi.

Saat kauniin kiiltävät kiharat tuossa tuokiossa, kiitos keraamisen titaanipinnoitteen, joka antaa 4 kertaa enemmän suojaa kuin tavallinen keraaminen pinta.

Laitteessa yhdistyy turmaliini-ionitekniikka ja paremmin liukuva pinta, joka vähentää pörröisyyttä, joten hiusten muotoileminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Se on käyttövalmis vain 30 sekunnissa ja sisältää kahdeksan eri lämpöasetusta, joiden ansiosta hiusten muotoilu ei ole vain nopeaa, vaan voit valita vaivattomasti juuri hiuksillesi sopivan lämpötilan.

Älykäs lämpötilansäädin, joka sijaitsee johdon kiinnikkeessä ja jota on helppo säätää ilman riskiä lämpötilan vaihtumisesta vahingossa käytön aikana.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020