Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 34 arvioon
4
4
3
7
16
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Redken
Color Extend Magnetics
Color Extend Duo

34 Arvosana
29,52 €Suos. hinta 60,90 €50
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Color Extend Magnetics -shampoo tekee hiuksista helpommin kammattavat ja suojaa värjättyjä hiuksia haalistumiselta. Se sinetöi hiusten pinnan, säilyttäen ja vahvistaen hiusten värin ja kiillon. Hiuksista tulee kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

Käyttö:

Levitä märkiin hiuksiin, hiero kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, käytä Color Extend Magnetics -sarjan hoitoainetta.

500 ml

Color Extend Magnetics -hoitoaine tekee hiuksista helpommin kammattavat ja suojaa värjättyjä hiuksia haalistumiselta. Se sinetöi hiusten pinnan, säilyttäen ja vahvistaen hiusten värin ja kiillon. Hiuksista tulee kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

Käyttö:

Levitä shampoopestyihin hiuksiin. Huuhtele. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen, käytä Color Extend Magnetics -sarjan shampoota.

500 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

36,42 €
57,94 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020