1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.5

Perustuu 29 arvioon
5
2
7
3
12
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Redken
Extreme Paket

29 Arvosana
32,90 €Suos. hinta 44,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Extreme Shampoo puhdistaa ja korjaa kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia. Hiuksesi pysyvät pehmeinä ja ilmavina koko päivän. Redkenin Extreme-tuotteet sisältävät keramideja ja proteiineja, joiden kaksivaikutteinen suojaava teho rakennepaikkaa hiuksia sisältäpäin.

Se ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja vahvistaa hiusta jatkuvasti. Shampoo tekee kaikkein vallattomimmistakin hiuksista helposti muotoiltavat.

Käyttö:

Levitä shampoota kosteisiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti. Toista käsittely tarvittaessa ja huuhtele jälleen huolellisesti. Saat parhaan lopputuloksen, kun viimeistelet hiustenpesun Redkenin Extreme Conditioner -hoitoaineella.

300 ml

Extreme Conditioner on vaurioituneita hiuksia tehokkaasti hoitava ja vahvistava hoitoaine. Se parantaa hiusten kammattavuutta ja tekee upeiden kampauksien luomisen helpoksi. Stressaantuneet hiukset käyttäytyvät kuten stressaantunut vartalo. Sen vuoksi hiukset kaipaavat säännöllistä hoitoa pysyäkseen kiiltävinä ja elinvoimaisina.

Ainutlaatuinen hoitoaine sisältää keramideja ja proteiineja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta läpikotaisin. Hoitoaineella on kaksitehoinen hiuksiasi suojaava vaikutus. Hoitoaine ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja vahvistaa hiusta jatkuvasti. Hoitoaine tekee kaikkein vallattomimmistakin hiuksista helposti muotoiltavat.

Käyttö:

  • Levitä hoitoainetta tasaisesti pestyihin hiuksiin.
  • Huuhtele huolellisesti.

250 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

43,40 €
43,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019