Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.1

Perustuu 62 arvioon
7
0
6
13
36
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Real Techniques
Original Collection
Miracle Complexion Sponge

62 Arvosana
9,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Real Techniques Miracle Complexion Sponge on todellinen ihmesieni! Meikkisieni häivyttää meikkipohjan, viimeistelee yksityiskohdat ja levittää jopa puuterin. Meikkisienen pyöreällä puolella on helppo levittää kasvoille meikkivoide ja häivyttää voidemaiset muotoilutuotteet. Viistolla sivulla puuterin taputtelu meikkipohjan päälle tai baking-tekniikka onnistuu kuin leikiten. Sienen kapeat kärjet soveltuvat peiteaineen levittämiseen ja häivyttämiseen. Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisienen materiaali toimii erityisen hyvin kostutettuna vedellä.

Käyttö:

Kostuta Miracle Complexion Sponge -sieni kevyesti vedellä ennen nestemäisen tuotteen levitystä, jotta tuotetta imeytyy vähemmän sieneen. Levitä meikkivoide tuputtelemalla tai kevyesti painavin liikkein. Työstä tuote iholle Miracle Spongen pyöristetyllä puolella. Silmänalusille suositellaan käytettäväksi viistoa osaa.

Puhdistus:

Miracle Spongen puhdistus onnistuu helpoiten kostuttamalla se veteen ja hieromalla siihen mietoa shampoota tai meikkisiveltimien puhdistusainetta. Huuhtele niin kauan, kunnes puhdistusaine on poissa ja vesi on kirkasta. Anna kuivua itsekseen ennen seuraavaa käyttökertaa.

Ostetaan yleensä yhdessä

16,80 €
26,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020