Real Techniques

Kun kyseessä ovat meikit ja muut kauneustuotteet, tärkeää ei ole ainoastaan korkealaatuisten tuotteiden käyttäminen. Myös työvälineiden tulee olla parasta laatua, jotta lopputulos olisi huippuluokkaa. Real Techniques -meikkisiveltimet antavat tasaisen ja täydellisen lopputuloksen kaikkiin tilanteisiin ja ne on valmistettu kestävästä ja joustavasta materiaalista, joka sopii säännölliseen käyttöön.

Real Techniques on tullut markkinoille rytisten korkeateknologisten ja innovatiivisten meikkisiveltimiensä kanssa. Ne on suunniteltu yhteistyössä yhden maailman tunnetuimman meikkitaitelijan, Samantha Chapmanin kanssa. Hänen näkemyksensä siitä, mitä hyviltä työvälineiltä vaaditaan, ovat olleet kullanarvoisia Real Techniquesille, jonka siveltimet ja sienet ovat nyt parasta laatua. Osta Real Techniques -meikkisiveltimesi jo tänään edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella.

52 tuotetta
52 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020