Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Real Techniques

Kun kyseessä ovat meikit ja muut kauneustuotteet, tärkeää ei ole ainoastaan korkealaatuisten tuotteiden käyttäminen. Myös työvälineiden tulee olla parasta laatua, jotta lopputulos olisi huippuluokkaa. Real Techniques -meikkisiveltimet antavat tasaisen ja täydellisen lopputuloksen kaikkiin tilanteisiin ja ne on valmistettu kestävästä ja joustavasta materiaalista, joka sopii säännölliseen käyttöön.

Real Techniques on tullut markkinoille rytisten korkeateknologisten ja innovatiivisten meikkisiveltimiensä kanssa. Ne on suunniteltu yhteistyössä yhden maailman tunnetuimman meikkitaitelijan, Samantha Chapmanin kanssa. Hänen näkemyksensä siitä, mitä hyviltä työvälineiltä vaaditaan, ovat olleet kullanarvoisia Real Techniquesille, jonka siveltimet ja sienet ovat nyt parasta laatua. Osta Real Techniques -meikkisiveltimesi jo tänään edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella.

78 tuotetta
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Tietoja

Privacy

Copyright 2018