Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

2.7

Perustuu 3 arvioon
1
1
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • pituus

  Minkä pituisia nämä pidennykset ovat?
  Tykkää
  • Lykon asiakaspalvelu
   1 kuukausi sitten
   Hei! Pituus on 50 cm. 😊
   Tykkää

Rapunzel
Clip-on set Synthetic 5 pieces 10.5 Grey

3 Arvosana
37,90 €
Toimitusaika 5-8 päivää

Lisää sävyjä

Clip on -setti luonnolliselta näyttävästä synteettisestä materiaalista, joka kiiltää luonnollisesti. Sopivat erinomaisesti niin häihin kuin muihin juhliin sekä tuomaan lisää tuuheutta ja pituutta arkikampauksiin. Clip on -setti on helppo kiinnittää klipseillä - saat paksut, pitkät hiukset alle viidessä minuutissa. Hiukset voidaan leikata omien hiusten pituuteen sopivaksi.

Pakkauksessa: 5 valmista osiota - kaikki mitä tarvitset saadaksesi pitkät, paksut hiukset.

Hiuslisäkkeet: 100 %:n synteettiset hiuslisäkkeet

Klipsit: Voivat sisältää nikkeliä. Eivät kestä lämpöä.

Tee näin:

 1. Harjaa hiuslisäkkeet varovasti, aloita latvoista ja etene ylöspäin osio kerrallaan, jotta saat mahdolliset takut selväksi. Käytä metalliharjaa.
 2. Jaa hiukset osioihin.
 3. Avaa klipsi taivuttamalla ja kiinnitä se jakauksen kohtaan. Jatka kiinnittämällä hiuksiisi haluamasi määrä hiusosioita. Valmista!

Clip on -settisi sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Kun menet nukkumaan, napsautat lisäkkeet helposti irti hiuksista klipsiä taivuttamalla.

Rapunzel Synthetic on luonnollisen tuntuista synteettistä kuitua. Hiukset näyttävät aidoilta ja luonnollisilta, vaikka ne ovat synteettistä materiaalia. Kuitu sopii hyvin peruukkeihin ja lisäkkeisiin. Saat luonnollisen näköiset hiukset edullisesti.

 • Rapunzel Synthetic -hiuksissa on kaunis, luonnollinen pinta ja kiilto.
 • Hyvä valinta, kun haluat kokeilla hiuslisäkkeitä ensimmäistä kertaa.
 • Voidaan käyttää monta kertaa, ei vaadi paljon hoitoa.

Uudet, synteettiset lisäkehiuksesi voivat hyvin, kun ne saavat rakkautta ja huolenpitoa. Noudata näitä ohjeita, jotta Clip on -settisi näyttää hyvältä mahdollisimman pitkään. Hiusten kestoon vaikuttaa se, miten usein niitä käytät ja kuinka usein peset ja muotoilet niitä. Mitä harvemmin peset ja muotoilet hiuslisäkkeitä, sitä kauemmin ne kestävät.

Pesu: Käytä metalliharjaa. Harjaa hiukset ennen pesua. Aloita latvoista ja etene ylöspäin osio kerrallaan ja selvitä mahdolliset takut. Huuhtele hiukset haaleassa, kädenlämpöisessä vedessä. Levitä shampoo ja sen jälkeen hoitoaine, vältä hiusten hankaamista. Huuhtele huolellisesti pesun ja hoitoaineen levityksen jälkeen ja anna hiusten kuivua itsestään.

Muotoilu: Synteettiset hiuslisäkkeet on valmiiksi muotoiltu ja heti käyttövalmiit. Hiukset voi halutessaan leikata sopivan pituisiksi oman tyylinsä mukaan. Harjaa hiukset käytön jälkeen metalliharjalla, jotta ne eivät takkuunnu. Hiukset säilyvät laadukkaina pitempään, kun et käytä lämpölaitteita kuten kiharrinta tai suoristusrautaa. Synteettisissä hiuksissa ei ole myöskään hyvä käyttää muotoilutuotteita. Liian korkea lämpö voi sulattaa hiukset. Hiukset kannattaa säilyttää omassa pakkauksessaan tai lisäkkeille tarkoitetussa säilytyspussissa, jotta ne säilyttävät mallinsa pitempään.

Ostetaan yleensä yhdessä

50,40 €
58,40 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020