R+Co

R+Co on hiusalan eturivin ammattilaisten kollektiivi, joka on työskennellyt yhdessä kehittääkseen ammattimaisen hiustenhoitomerkin, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen niin kampaajalle kuin asiakkaalle. R+Co on luonut maailman, jossa modernit ja innovatiiviset pakkaukset ja tuoksut herättävät tunteita. Minimalistinen pakkaus ottaa kierrätyksen huomioon ja jokaisessa tuotteessa on ainutlaatuinen ja hienostunut tuoksu, joka sopii kaikille sukupuoleen katsomatta.

Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Lisäksi ne ovat kasviperäisiä, gluteenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tänän päivänä R+Co on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista hiustenhoitosarjoista, kiitos korkean laadun ja coolien pakkausten, jotka ovat herättäneet paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

58 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.