Priorin

Vahvat ja hyvinvoivat hiukset. Priorin-kapselit ovat biotiinia sisältävä ravintolisä, joka auttaa säilyttämään hiusten normaalin kunnon. Lisäksi Priorin sisältää yhdistelmän hirssiuutetta, B5-vitamiinia (pantoteenihappo) ja aminohappo L-kysteiinia. Priorin-shampoo on vahvistava ja hoitava shampoo hiuksille, jotka tarvitsevat lisää ravintoa.

Priorin sisältää biotiinia, joka tunnetaan myös nimillä H- tai B7-vitamiini. Priorin auttaa ylläpitämään normaalia hiustenkasvua ravitsemalla hiuksia sisältäpäin. Priorinia voi käyttää 3-6 kuukautta ja tulokset alkavat näkyä jo 8-12 viikon käytön jälkeen. Priorin sopii niin miehille kuin naisille.

Priorin-ravintolisä kehitettiin yli 50 sitten Sveitsissä. Priorin vaikuttaa parhaiten tasapainoiseen ruokavalioon yhdistettynä, eikä sillä voi korvata terveellisiä elintapoja.

3 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020