PRIORI

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

PRIORI
Adaptive Naturally Clean Beauty
TTC fx340 Skin Restore Crème 50 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
61,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Runsaasti antioksidantteja sisältävä, luonnollinen ja kevyt 24H-kosteusvoide soveltuu kaikille ihotyypeille käytettäväksi päivin ja öin sen ympäristön haittavaikutuksilta suojaavan, kuivaa ihoa uudistavan ja elvyttävän sekä juonteita ja ryppyjä silottavan vaikutuksensa ansiosta. Tehokkaat luonnolliset raaka-aineet auttavat vähentämään tulehduksia ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä iholla. Tämän kosteuttavan kasvovoiteen tehokkaat ja nopeavaikutteiset parantavat ominaisuudet jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja nuorekkaamman näköiseksi.

24H-voide:
Priorin tehokasta vitamiini ja antioksidantti -yhdistettä sekä kosteuttavia ainesosia sisältävä koostumus pitää ihon kosteutettuna, elinvoimaisena ja suojattuna 24/7. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Voidaan käyttää päivä- sekä yövoiteena.

Anti-aging & kirkastava:
Erittäin tehokas Triple Turmeric Complex (TTC) sisältää kurkumajuurta, vihreää teetä, viinirypäleen siemeniä ja lisäksi greippi uutetta sekä C-, E- ja A-vitamiinia, jotka taistelevat ihon ennenaikaista ikääntymistä ja tulehduksia vastaan samalla, kun lakritsijuuri auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihonsävyä.

Clean Beauty Promise:
Priori Clean Beauty -tuotteet eivät ole vain eläinkokeettomia, väriaineettomia ja hajusteettomia, vaan niiden vamistuksessa ei ole myöskään käytetty vahvoja kemikaaleja, jotka voisivat aiheuttaa ihoärsytystä. Mahtava, luonnollinen valinta ihollesi ja ympäristölle. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, SLS:ää ja SLES:ää, parabeeneja, formaldehydiä, formaldehydin luovuttajia, ftalaatteja, mineraaliöljyjä, oxybentsonia, kivihiilitervaa, hydrokinonia, triklosaania ja triklokarbaania. Peta -sertifioitu. Dermatologisesti testattu. Valmistettu Yhdysvalloissa.

Clean Beauty: Luonnolliset ja puhtaat Priori -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, SLS:ää ja SLES:ää, parabeeneja, formaldehydiä, formaldehydin luovuttajia, ftalaatteja, mineraaliöljyjä, oxybentsonia, kivihiilitervaa, hydrokinonia, triklosaania ja triklokarbaania. Peta -serfitioitu.

✓ Eläinkokeeton
✓ Väriaineeton
✓ Hajusteeton

50ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020