POO-POURRI

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

POO-POURRI
Before You Go Toilet Spray Lavender Vanilla

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
11,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Tehokas, ennen asiointia, pöntön veteen suihkutettava WC spray estää hajun muodostumista.

Poo-Pourii on alkuperäinen, innovatiivinen Before-You-Go, ”Ennen kuin menet” WC spray, joka jättää kaikki kylpyhuoneet hyvän tuoksuisiksi sen isomman hädän jälkeen - sen on taattu! Sen oma sekoitus luonnon eteerisiä öljyjä, vangitsee hajut WC-pöntön veden pinnan alle, joten voit käydä luottavaisesti ja vapaasti WC:ssä missä tahansa ja milloin tahansa, hajujälkiä pelkäämättä!
Tuloksena haistat ilmassa vain raikkaan luonnollisen sekoituksen laventelin, vaniljan ja sitrusten eteerisiä öljyjä. Tämän lisäksi Poo~Pourri ei vain paranna ilmanlaatua; se on myös ympäristöystävällinen. Salainen patenttimme luottaa eteerisiin öljyihin poistamaan kylpyhuoneen hajut, joka tekee siitä turvallisen hengittää ja mahdollistaa turvallisen WC-huuhtelun. Pullo Poo~Pourri tuotetta käsilaukussasi takaa, että mitä teetkin WC:ssä, ei tule muiden tietoon, vaan on ainoastaan sinun asiasi!

VAROITUS: Saattaa aiheuttaa ihoreaktiota.
Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua näytä pakkaus tai varoitusetiketti. IHOKONTAKTIN SATTUESSA: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Mikäli ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Ota yhteys lääkäriin.

No 1: Suihkaise
Se on todella yksinkertaista! Kun suihkaiset tätä WC-pöntön veteen, ennen kuin asioit, Poo~Pourrin LUONNOLLINEN ETEERISTEN ÖLJYJEN sekoitus muodostaa veden pinnalle kalvon.

No 2: Hoida asiasi
Suojakalvo vangitsee hajut sen alle! Haistat ainoastaan raikkaan sekoituksen LUONNOLLISIA ETEERISIÄ ÖLJYJÄ.
Huuhtele WC ja se on siinä!

59 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020