1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 9 arvioon
1
0
1
1
6
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

PIXI
Best Of Bright Kit 60 ml

9 Arvosana
28,50 €

Tämän setin avulla pääset testaamaan Pixin kolmea suursuosikkia - Glow Mud Cleanseriä, Glow Tonicia ja Glow Mud Maskia. Nämä kolme tuotetta saavat ihosi hehkumaan - ne syväpuhdistavat, kuorivat ja tekevät ihon sävystä tasaisen ja kirkkaan. Ihaillun Pixi-hehkun saaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Glow Mud Cleanser:

Käytetään aamuin ja illoin. Levitä märille kasvoille ja hiero hellävaraisesti 30 sekunnin ajan. Huuhtele haalealla vedellä. Vältä silmänympärysaluetta.

Glow Mud Mask:

Käytä iltaisin. Levitä ohut kerros puhtaalle iholle. Vältä silmänympärysihoa ja anna tuotteet vaikuttaa 15 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Käytä naamiota kaksi-kolme kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, viimeistele Pixi Glow Tonicilla.

Glow Tonic:

Käytä aamuin ja illoin puhdistetuille kasvoille. Kostuta vanulappu Glow Toniciin ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee (vältä silmänympärysihoa).

Sisältö: Tuubit 15 ml/kpl ja keskellä oleva pullo 50 ml.

Ostoksissa lahja

Handla 2 produkter från PIXI och få en gåva på köpet!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019