Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 4 arvioon
0
1
0
0
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Peter Thomas Roth
CC-Cream Complexion Corrector Medium/Tan 50 ml

4 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa

Anti age -tuote, jossa on laaja SPF30-suoja. Korjaa ihon rakennetta ja sävyä - molemmat toiminnot yhdessä ja samassa tuotteessa. Antaa hehkua, suojaa ihoa ja kosteuttaa. Camu Camu ja arbutiini tekevät ihon sävystä tasaisemman, tasoittavat ihon rakennetta ja vähentävät ihon virheitä, ryppyjä ja juonteita. Tuotteella on anti age -vaikutuksia, siinä on uv-suoja, se tasoittaa ihon rakennetta, kosteuttaa ja antaa iholle kauniin sävyn. Sisältää arbutiinia ja Camu Camua, joka on amazonilainen superhedelmä, jossa on 30 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa. C-vitamiini auttaa lisäämään kollageenia, joka luo kiinteämmän, selkeämmän ja nuorekkaamman näköisen ihon. C-vitamiini ja arbutiini auttavat myös tasoittamaan ihon sävyä. Tuote vähentää välittömästi näkyviä ihon virheitä. SPF30-suoja suojaa ihoa vahingollisilta auringonsäteiltä. Antioksidanttiset C- ja E-vitamiini auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan ja pitävät ihon terveenä. Sävy soveltuu vaalealle ja keskitummalle iholle. Sävy on lämmin. Ei sovi kaikkein vaaleimmalle ihotyypille, vaan helposti ruskettuvalle iholle.

Sopii:

Kaikille ihotyypeille.

Käyttö:

Levitä aamulla, joko päivävoiteen päälle tai ennen sitä. Antaa keskivahvan peittävyyden, joten voidaan käyttää meikkivoiteen sijaan. Oleillessasi auringossa levitä joka toinen tunti.

50 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019