Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
1
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Paul Mitchell
Flexible Style
Spray Wax 125 ml

2 Arvosana
25,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Paul Mitchell Flexible Style -sarjan tuotteet antavat hiuksillesi ilmavuutta ja rakennetta. Vain luovuutesi on rajana! Sarjan tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Ne tekevät hiuksista kiiltävät ja antavat kampaukselle joustavaa tukea. Spray Wax -suihkutettava hiusvaha on kätevä vaihtoehto perinteiselle vahalle. Vältät epätasaisen annostelun ja tahmeat sormet. Mehiläisvahaa sisältävä suihke antaa kampauksellesi joustavaa rakennetta. Spray Wax tarjoaa kampauksella hyvän, keskivahvan pidon, ja se sopii käytettäväksi jopa pitkiin hiuksiin. Suihkutettava hiusvaha sopii kaikille hiustyypeille ja kaiken pituisille hiuksille. Saat kaikki vahan hyödyt ilman tahmeita hiuksia. Suihke tuoksuu vihreiltä omenilta.

Käyttö:

Suihkuta hiuksiin 2–3 painallusta sopivalta etäisyydeltä. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla joko käsin tai hiusharjan avulla.

125 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020