HAIRCARE

FRAGRANCE

BODY

ACCESSORIES

Oribe

Oriben perusti tunnettu julkkiskampaaja Oribe sekä alan ammattilaiset Daniel Kaner ja Tev Finger, tavoitteenaan luoda uudenlainen hiustenhoitomerkki, joka olisi suunnattu kaikkein vaativimmille asiakkaille. Ylellinen Oribe hyödyntää viimeisimpiä hiustenhoidon ainesosia ja viimeisintä teknologiaa, ja se on luonut hiustuotteita erityistarpeisiin. Tuotteilla on enemmän kuin yksi käyttötarkoitus - öljy, joka antaa pitoa ja geeli joka hoitaa. Oribe jatkaa monikäyttötuotteiden kehittämistä.

Tärkeä osa Oriben tuotekehitystä ovat olleet tuoksut - ne henkivät ylellisyyttä jo ennen kuin olet ehtinyt kokeilla tuotetta ja nähdä lopputuloksen. Ominaistuoksu Cote d’Azur on kehitetty Ranskan vanhimman parfymerian kanssa. Se löytyy hienovaraisesti kaikista tuotteista, ja sen ansiosta useita tuotteita voidaan käyttää samanaikaisesti. Arjen luksusta!
130 tuotetta
130 tuotetta
    Näytä kaikki
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020