Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
1
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Makeup Aquaria Palette Palette

1 Arvosana
16,50 €Suos. hinta 23,90 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Olemme niin iloisia voidessamme esitellä Aquaria x NYX Professional Makeup Color Palette -paletin. Se on limited edition -luomiväripaletti, jossa on korkeapigmenttiset sävyt, joilla luot loputtomasti silmä- ja kasvomeikkejä. Aquaria on tunnettu karismastaan, rohkeista meikki-lookeistaan ja futuristisesta tyylistään. Aivan kuten tähti itse, myös tämä paletti on jotain ihan muuta kuin tavallinen. Se antaa mahdollisuuden luoda oman universumin täynnä värejä ja persoonallisia lookeja.

Myös pakkaus hehkuu väriä eri suuntiin, kiitos sen holografisen viimeistelyn.

KUKA ON AQUARIA?

Aquaria on tunnettu amerikkalainen drag queen New Yorkista. Hän voitti “RuPauls Drag Race” -ohjelman 10. tuotantokauden. Tämä rakastettava ja taiteellinen 22-vuotias nousi nopeasti esiin taitojensa ansiosta ja hänestä tuli ohjelman historian nuorin voittaja.

MIKÄ TUOTE ON:

10 upeaa luomivärisävyä mattapintaisissa, metallisisa ja hehkuvissa väreissä. Syvän dystopiset sävyt yhdistyvät optimistisen eloisin ja valoisiin sävyihin. Tämä monipuolinen väriyhdistelmä tuo esiin Aquarian kaikki puolet. Jokaista sävyä voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistää muihin.

MITÄ SE TEKEE:

Liukuu tasaisesti luomellasi tuoden lookiisi täyteläistä ja korkeapigmenttistä väriä.

MIKSI RAKASTAMME SITÄ:

Tämä on Aquarian ensimmäinen yhteistyö meikkibrändin kanssa koskaan. Tunnemme itsemme erityisiksi voidessamme olla mukana siinä!

KÄYTTÖ:

Korostukseen - käytä Pro Shading Brush -sivellintä sekoittaaksesi mattapintaisia sävyjä tai levitä pohjalle korostaaksesi metallisia sävyjä. Levitä useampi kerros, tai käytä metallisia värejä sellaisenaan Dual Fiber Detail Brushin avulla.

SOPII PARHAITEN:

Aloittelijasta ammattilaisiin.

Kaikille ihonsävyille.

  • Kategoriat:Silmät
  • Tuotenumero:
    1859-469-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020