1 käyttäjäkuva
Aromatica

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 3 arvioon
0
0
1
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Aromatica
Orange Cleansing Sherbet 180 g

3 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
En oljebaserad rengöring med en frisk doft av apelsin i en härlig sorbet-liknande textur som smälter när den kommer i kontakt med huden. Aromatica Orange Cleansing Sherbet löser skonsamt men effektivt upp makeup, oljebaserade orenheter och smuts samtidigt som den mjukgör din hud. Babassu-olja hjälper till att rengöra porerna på djupet och löser upp vattenfast makeup, solskydd och fett. Extrakt från apelskinskal ger en lätt och mild exfoliering utan att irritera huden. Lämpar sig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Ingen koreansk hudvårdsrutin är komplett utan ”double cleansing”, du kommer att upptäcka att din hud blir klarare, renare och få en ökad lyster när du integrerar detta steg i din kvällsrutin.

Användning: Som första steget i din rengöringsrutin, ta en klick av Aromatica Orange Cleansing Sherbet direkt på torr hud och massera försiktigt med fingrarna för attt lösa upp makeup, fett och orenheter. Skölj av med ljummet vatten och följ upp med en vattenbaserad rengöring (löddrande/gel/rengöringsmjölk) för att få bort de sista resterna på huden och säkerställa att den är helt ren. Följ sen upp med toner, serum, fuktkräm etc.

180g

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020