Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Moroccanoil Original Oil Treatment 125ml

198 Arvosana
36,50 €Suos. hinta 47,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

25 ml125 ml100 ml
Kuvaus
Ainesosat

Moroccanoil Original Treatment on hoitava öljykäsittely, joka sopii kaikille hiustyypeille! Vallankumouksellisen tehokas marokkolainen hiusöljy soveltuu niin hennoille kuin kuiville ja karheille hiuksille, jotka kaipaavat ravinteita ja hoitoa. Ravitsevaa Moroccanoil Original Oil Treatment -tuotetta käytetään hiusten muotoilussa ja käsittelyssä. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä sisältää arganöljyä, joka parantaa hiusten kuntoa pitkäkestoisesti. Oil Treatment poistaa pörröisyyttä ja selvittää takkuja samalla vahvistaen hiuksia ja niiden joustavuutta. Se jättää hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi sekä suojaa ympäristön aiheuttamilta vahingoilta.

Moroccan Oil Original Treatment on täydellinen tuote hiuslisäkkeitä käyttäville tai esimerkiksi jatkuvista muotoilu- tai värikäsittelyistä vaurioituneille hiuksille tai yleisesti ottaen kuiville ja karheille hiuksille. Marokkolainen öljy imeytyy hiuksiin nopeasti ja tuo niihin kiiltoa hiuksia rasvoittamatta. Se hoitaa hiuksia, eikä jätä niihin jäämiä.

Pumppu sisältyy pakkaukseen.

125ml

Ostetaan yleensä yhdessä

Yhteishinta
96,00 €

Ostetaan yleensä yhdessä

Yhteishinta
110,90 €

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.0

Perustuu 198 arvioon
13
18
33
31
103

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019