Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 21 arvioon
1
2
1
3
14
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • 6 päivää sitten

    White Platinum

    Olen epävarma tämän hyvyydestä. Tuli ensimmäisestä kerrasta tunne, että vaikuttaa vain vaalennettuun hiukseen värin kannalta. Pidin ehkä liian lyhyen ajan eli n. 5min. Tuli kylläkin kylmempi sävy aivan vaalean raidan päälle, mutta rusehtavalle raidalle ei tehnyt mitään. Pelkäsin pitää 10 minuuttia sillä vaaleat raidat ehkä olisivat muuttuneet joko harmaiksi tai liiloiksi? Mene ja tiedä....#kilpailu
    Tykkää

Lyko
Silver Shampoo + Haircolor

21 Arvosana
11,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Violetti väripigmenttiä sisältävä shampoo puhdistaa sekä neutraloi epätoivotut keltaisen sävyt vaaleista ja harmaista hiuksista. Sisältää Lyko Care Complex -yhdistettä, jolla on ainutlaatuinen hoitava ja suojaava koostumus: kasviperäistä keratiinia, auringonkukkafosfolipidejä ja herneuutetta. 100-prosenttisesti vegaaninen. 

Käyttö: Kostuta hiukset, hiero niihin shampoota ja huuhtele se pois. 

300ml

Hiusnaamio, joka värjää ja antaa hiuksille välittömästi kiiltoa. Sopii kaikille hiustyypeille. Huuhdellaan kätevästi pois.

Käyttö: Käytä hanskoja. Levitä tasaisesti pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-10 minuuttia, toivotusta tehosta riippuen. Huuhtele runsaalla vedellä. Väri haalistuu tasaisesti hiuksia pesemällä ja kestää 5-6 pesua. Erittäin huokoisissa hiuksissa väri kestää kauemmin kuin 5-6 shampoopesua.

VAROITUS!

Voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Suositus on, että testaat ensin, oletko herkkä tuotteelle. Älä käytä tuotetta ripsien tai kulmakarvojen värjäämiseen. Älä käytä herkälle tai ärtyneelle hiuspohjalle. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi runsaalla vedellä. Varo vaatteitasi. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Käytä tuotetta tarkoituksenmukaisesti.

Riittää 8-10 käyttökertaan.

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

23,80 €
32,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020