Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 11 arvioon
1
0
1
3
6
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

IsaDora
BB Cream 08 Blonde Beige

11 Arvosana
15,50 €

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

B.B. Cream, toiselta nimeltään Beauty Balm on ihon hyvinvointia edistävä voide. Se toimii pohjustusvoiteena, antaa väriä ja kosteutusta sekä peittää ja suojaa ihoa yhdellä kertaa.

Meikkituotteen ja ihonhoitotuotteen yhdistelmä. Kevyt koostumus, joka imeytyy hyvin ihoon ja antaa luonnollisen raikkaan lookin. Erityiset 3-D polymeerit tasoittavat ihon pieniä epätasaisuuksia parantaen ihon ulkonäköä.

Raikas ja täyteläinen koostumus, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Kevyesti levitettynä IsaDora B.B. Cream soveltuu myös pohjustusvoiteena käytettäväksi tavallisen IsaDora-meikkivoiteen alle.

Aktiiviset ainesosat:

  • Olus-öljy: Kasviperäinen öljy, joka kosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta pehmeän.
  • Camelina Seed Oil (Gold of Plesure): Runsaasti Omega 3 ja 6 -rasvahappoja, jotka tekevät ihosta pehmeän ja hidastavat ihon ikääntymistä ja parantavat ihon elastisuutta ja kimmoisuutta.
  • Tocopherol: E-vitamiini - antioksidantti
  • 3-D polymers: Aminohappoja sisältävät silikonipolymeerit. Tasoittavat ihoa ja täyttävät visuaalisesti pieniä uurteita.

1.2 Fl.oz. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

35 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020