Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Medik8
r-Retinoate Rejuvenating Eye System 1 kurml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
150,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
4-veckorsbehandling för ögonområdet. Eye-patches och serum med hyaluronsyra och inkapslad retinylretinoat som är 8 gånger kraft-fullare än vanlig retinol. Enastående resultat; reducerar rynkor, synbar förbättring av hudens fasthet. luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

Bio-cellulose Eye Patches
BIOCELLULOSA:
En mycket avancerad sheet-mask av tätvävda naturliga cellulosafibrer. Den bildar en supertunn hinna på huden som är så fin att den tränger in i de allra finaste linjer och rynkor för optimal frisättning av de serum som masken är indränkt i. Biocellulosa är tåligt mot sönderbrytning och slitage och kan hålla många gånger sin egen vikt i vatten för grundlig återfuktning och mjuk och smidig hud.

GLYCERIN
En effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.
/
HYALURONSYRA
Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

KOKOSEXTRAKT
En fuktgivare som för ned vatten till de nedre hudlagren och ger återfuktning på djupet. Det har också antibakteriella egenskaper och innehåller antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler.

1 kurml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019