Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Medik8
Clarifying Foam 150 ml

2 Arvosana
34,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Antibakteerinen puhdistusvaahto, jossa on salisyylihappoa ja mantelihappoa, joilla on syväpuhdistavia ominaisuuksia. Täydellinen ihotyypille, jossa on finnejä ja näppyjä.

  • Keratolyyttiset ominaisuudet.
  • Helpottaa kuolleiden ihosolujen poistumista iholta.
  • Antimikrobinen.
  • Syväpuhdistava.

SALISYYLIHAPPO

BHA, tai betahydroksihappo, on täydellinen aina finnien ehkäisemiseen. Se pehmentää ja liuottaa keratiinia, proteiinia joka tukkii ihohuokosia saaden ihosolut kiinnittymään toisiinsa. Salisyylihappo on vesiliukoinen, mikä tarkoittaa, että se tunkeutuu syvälle ihohuokosiin ja hajottaa ihosoluja ja taloa, jotka tukkivat huokosia.

NIASIINI

Niasiinia kutsutaan myös B3-vitamiiniksi, ja se on yksi voimakkaimmista tulehduksia ehkäisevistä aineista ihonhoidon saralla. Täydellinen näppylöiden hoitoon - se ehkäisee ihon tulehdusreaktiota ja rauhoittaa punaisia ja ärtyneitä näppyjä.

L-MANTELIHAPPO

Alfahydroksihapolla (AHA) on sama voima kuin betahydroksihapolla (BHA). Mantelihappoa ilmenee luonnollisesti mantelissa ja se on sekä rasva- ja vesiliukoinen. Happo hajottaa sidoksen kuolleiden ihosolujen välillä, jotta ne voidaan helposti kuoria pois. Ihohuokoset avautuvat ja ihon ylimmästä kerroksesta tulee raikas.

150 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

65,80 €
61,92 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020