Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Medik8
Balance Moisturiser with Glycolic Acid Activator 50 + 10ml 50 ml 50 ml

2 Arvosana
56,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Daily Face Wash125 ml
5,31 €Suos. hinta 5,90 €

Kosteusvoide, joka antaa mattapintaisen lopputuloksen! 10 % glykolihappo kuorii ja tekee ihon sävystä tasaisemman. Sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

  • Tekee ihon pinnasta mattapintaisen.
  • Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon.
  • Stimuloi solujen uudistumista, tehden ihosta kuulaamman.

PREBIOOTIT

Prebiootit ovat hiilihydraatteja, jotka toimivat ihon luonnollisen mikroflooran ravintona. Ne lisäävät hyvien bakteerien, esimerkiksi erilaisten laktobasillien ja bifidobakteerien kasvua samalla kun haitallisten bakteerien kasvu hidastuu. Tämä tasapainottaa ihon mikroflooraa ja vahvistaa puolustuskykyä ulkoisia hyökkääjiä vastaan.

PROBIOOTIT

Lisäävät hyvien bakteerien kasvua ja hidastavat huonojen kasvua. Probiootit ovat erittäin tehokkaita aknea aiheuttavien bakteerien torjunnassa, ja ne auttavat myös vahvistamaan ihon omaa mikroflooraa tehden ihosta hyvinvoivan.

NIASIINI

Niasiinia kutsutaan myös B3-vitamiiniksi, ja se on yksi voimakkaimmista tulehduksia ehkäisevistä aineista ihonhoidon saralla. Täydellinen näppylöiden hoitoon - se ehkäisee ihon tulehdusreaktiota ja rauhoittaa punaisia ja ärtyneitä näppyjä.

Käyttö:
Puhdistuksen jälkeen aamulla ja illalla: Käytä ensin Glycolic Acid Activatoria ja levitä sitten pieni määrä Balance Moisturiseria ja työstä se tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

50 ml + 100 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

141,40 €
94,85 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020