Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 267 arvioon
22
37
42
58
108
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Max Factor
2000 Calorie Dramatic Volume Mascara Black

267 Arvosana
9,50 €Suos. hinta 13,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Ripsiväri, jolla saat jopa 300 % tuuheammat ripset.

Haluatko kohtalokkuutta katseeseesi? Kolminkertaista ripsiesi tuuheus tällä supertuuheuttavalla ripsivärillä. Sen vahvistava koostumus saa ohuimmatkin ripset näyttämään paksummilta. Saat välittömästi jopa 300 % tuuheammat ripset!

Et tarvitse pohjustusainetta ja saat kestävän tuloksen yhdellä vedolla. Ripsiväri lähtee vaivatta miedolla silmämeikinpuhdistusaineella, joten tuote soveltuu myös herkkäsilmäisille sekä piilolaseja käyttäville.

Onko sinulla pari minuuttia aikaa kaunistautumiseen? Kokeile backstage-vinkkiämme ja viimeistele meikkisi pohja Colour Adapt -tuotteella ja lisää sitten kerros 2000 Calorie Mascara -ripsiväriä.

Meikkaajamme on sanonut: "Nyt saat jopa 300 % paksummat ripset. Tuotteen edistyksellinen, tuuheuttava koostumus ja harjan vahvistava vaikutus mahdollistavat kolminkertaisen tehon ja tuuheuden."

9ml

Ostetaan yleensä yhdessä

18,00 €
43,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020