Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Mario Badescu
Super Collagen Mask 59 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
25,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Headband White + Logo
4,50 €Alkuperäishinta 7,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Kasvonaamio kaikille ihotyypeille, myös kypsälle iholle. Raikas tuoksu. Kovettuu iholla n. 20 - 30 minuutin jälkeen levittämisestä.

Kollageeni- ja savinaamio, joka on kehitetty erityisesti ihon kiinteyttämiseen, puhdistamiseen ja tehokkaaseen ravitsemiseen. Naamio sisältää atsuleenia ja kauraa, jotka ovat luonnollisia ja rauhoittavia herkälle ja ärtyneelle iholle. Näet ja tunnet eron välittömästi iholla käytön jälkeen.

Vinkki: Kostuta puhdistusliina haalealla vedellä ja aseta se kasvoille muutamaksi sekunniksi, ennen kuin irrotat naamion. Pese sitten naamio pois puhdistuspyyhkeen avulla. Tulet ihastumaan tähän kasvonaamioon!

Levitä ohut kerros naamiota puhtaalle iholle ja vältä silmänympärysaluetta. Odota 20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä 2-3 kertaa viikossa saadaksesi paras lopputulos. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele vedellä.

59 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

28,40 €
62,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020