Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Mario Badescu
Buffering Lotion 29 ml

2 Arvosana
25,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Daily Face Wash125 ml
5,31 €Suos. hinta 5,90 €
Kuvaus
Ainesosat

Aknen hoitamiseen tarkoitettu tuote, joka sekä estää että hoitaa aknea. Erittäin tehokas tuote, joka pysäyttää/lyhentää aknen kestoa. Erittäin rauhoittava tuote, joka syvähoitaa aknea sekä kuivattaa finnit kuivattamatta ihoa. Mario Badescu Buffering Lotion tehoaa akneen ja hoitaa tehokkaasti finnejä/näppyjä. Tuotetta voi käyttää koko päivän ajan levittää heti aknen alkaessa. Sitä voi käyttää yhdessä Mario Badescu Drying Lotion- ja Mario Badescu Drying Mask -tuotteiden kanssa. Parhaan tehon aikaansaamiseksi suositellaan huolellista ihonhoitorutiinia, johon kuuluu puhdistus, kasvovesi, kosteusvoide sekä erikoisvoide. Lisäksi suositellaan rauhoittavien tai kuivattavien naamioiden ja/tai seerumien käyttöä niin aknen ehkäisyyn kuin ihon hoitoon.

Ravista huolellisesti, ennen kuin levität tuotetta suoraan ongelma-alueelle puhtain sormenpäin. Käytä joka ilta. Älä käytä muita tuotteita Buffering Lotionin päällä (esim- kosteus- tai yövoidetta). Älä käytä ennaltaehkäisevänä tuotteena, vaan vain tarpeen mukaan ja aktiivisen aknen hoitoon. Älä levitä silmänympärysalueelle. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele vedellä. Ei suositella herkälle iholle. Vältä kosketusta silmien kanssa. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele vedellä. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli iholla esiintyy ärsytystä, joka jatkuu.

29 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

34,80 €
64,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020