Mario Badescu

Mario Badescu perustettiin New Yorkissa vuonna 1967. Merkin perustajalla Mario Badesculla oli ruusufinni, eikä hän löytänyt tarpeeksi hyviä tuotteita sen hoitamiseen. Hän oli ihotautilääkäri ja kemisti ja muuttaessaan New Yorkiin 1960-luvulla hän alkoi kehittelemään omia tuotteita. Niin sai alkunsa Mario Badescu Skincare.
Hän kehitti tuotteita eri ihotyypeille ja iho-ongelmiin ja toi markkinoille "räätälöityjen ihonhoitorutiinien" konseptin. Hänen visionsa mukaan kaikilla tulisi olla mahdollisuus puhtaaseen ja hyvinvoivaan ihoon. Se tarkoittaa hellävaraisia, yksinkertaisia, mutta tehokkaita tuotteita, jotka ovat niin edullisia, että kaikilla on varaa niihin. 
Tuotemerkin tullessa markkinoille, Mario Badescu pääsi pian Hollywoodin sisäpiirin suosioon. Hyvä maine levisi nopeasti ja pian Mario Badescun kauneshoitolasta tuli New Yorkin suosituin.
Tuotemerkki alkoi menestyä nopeasti, koska Hollywoodin tähdet puhuivat tuotteista ja niiden tuloksista paljon hyvää. Tänä päivänä sitä rakastavat monet julkisuuden henkilöt, kuten Kylie Jenner, Khol Kardashian, Jennifer Aniston, Martha Stewart, Oprah Winfrey, Charlize Theron, Cher jne. Merkki sai lisäsuosiota, kun Kylie Jenner suositteli Snapchatissa Drying Lotion -tuotetta, jota hän käyttää finneille. Sama koskee Facial Spray -tuotetta, jota ilman hän ei sanojensa mukaan suostu matkustamaan minnekään. Martha Stewart rakastaa merkkiä niin paljon, että hän on saanut omat "Martha Stewart" -suosikkituotteet ja myös Oprah Winfrey on puhunut merkistä ohjelmassaan.
Mario Badescu on botaaninen ihonhoitosarja, joka sisältää eri ihotyypeille, tarpeille tai ongelmille sopivia tuotteita.
156 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020