1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

2.8

Perustuu 25 arvioon
10
4
1
1
9
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

maria nila
Sheer Silver
Trio

25 Arvosana
61,50 €Suos. hinta 70,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Maria Nila Care Sheer Silver Colour Guard Shampoo on vaaleille hiuksille kehitetty hiustenpesuaine, joka auttaa neutralisoimaan kellertäviä sävyjä ja tuomaan hiuksille viileän vaaleita vivahteita. Karhunvatukkaa sisältävän shampoon Colour Guard Complex -yhdiste parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiuksia. Suojaa hiuksia UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Sopii kaikille hiuslaaduille. 100 % vegaaniset ainesosat.

350 ml

Maria Nila Sheer Silver Conditioner

Maria Nila Care Sheer Silver Colour Guard Conditioner on vaaleille hiuksille kehitetty hoitoaine, joka auttaa neutralisoimaan kellertäviä sävyjä ja tuomaan hiuksille viileän vaaleita vivahteita. Karhunvatukkaa sisältävän hoitoaineen Colour Guard Complex -yhdiste parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiuksia. Tuote pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa hiusten rakennetta. Suojaa hiuksia UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Sopii kaikille hiuslaaduille. 100 % vegaaniset ainesosat.

300 ml

Maria Nila Palett Masque Sheer Silver

Maria Nila Care Sheer Silver Colour Guard Masque on vaaleille hiuksille kehitetty hiusnaamio. Karhunvatukkaa sisältävän hiusnaamion Colour Guard Complex -yhdiste parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiuksia. Tuote pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa hiusten rakennetta. Suojaa hiuksia UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Sopii kaikille hiuslaaduille. 100 % vegaaniset ainesosat.

Käyttö:

Levitä puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele hiukset hyvin ja viimeistele käsittely hoitoaineella.

250 ml

Ostoksissa lahja

Köp 2 produkter/paket från Maria Nila och få en spray på köpet!

Ostetaan yleensä yhdessä

83,40 €
119,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019