2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.5

Perustuu 33 arvioon
5
3
8
3
14
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

maria nila
Luminous Colour
Luminous Color Duo

33 Arvosana
40,50 €Suos. hinta 45,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Maria Nila Palett Shampoo Luminous Color

Maria Nila Care Luminous Colour Colour Guard Shampoon hiuksille hellävarainen, sulfaatiton ja parabeeniton koostumus auttaa vahvistamaan hiuksia ja korostamaan niiden kiiltoa. Shampoo sisältää granaattiomena- ja leväuutteita sekä Colour Guard Complex -yhdisteen, joiden ansiosta tuote parantaa hiusvärin kestoa. Suojaa hiuksia UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Värjätyille hiuksille. 100 % vegaaniset ainesosat.

350 ml

Maria Nila Palett Conditioner Luminous Color

Maria Nila Care Luminous Colour Colour Guard Conditionerin hiuksille hellävarainen, sulfaatiton ja parabeeniton koostumus auttaa vahvistamaan hiuksia ja korostamaan niiden kiiltoa. Hoitoaine sisältää granaattiomena- ja leväuutteita sekä Colour Guard Complex -yhdisteen, joiden ansiosta tuote parantaa hiusvärin kestoa. Suojaa hiuksia UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Värjätyille hiuksille. 100 % vegaaniset ainesosat.

300 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

74,40 €
72,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019