11 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.0

Perustuu 227 arvioon
21
22
16
41
127
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • Hyödyllisin positiivinen
    6 kuukautta sitten

    Yli viiden tähden tuote

    Tämä sampoo on paras sampoo ikinä kutiavalle ja hilseilevälle päänahalle. Olen kokeillut vuosien aikana useita eri sampoita, jotka rauhoittavat päänahkaa, ja tämä sampoo on ehdottomasti paras. Aloitin käytön puoli vuotta sitten eikä päänahan kutinaa ole enää ollut. Sampoo on lisäksi miellyttävän tuoksuinen ja erityisen riittoisa. Suosittelen lämpimästi👍. Hoitoaineen ostin vasta kuukausi sitten, mutta sekin tuntuu hyvältä tuotteelta.
    3 tykkää

maria nila
Head & Hair Heal
Paket

227 Arvosana
54,50 €Suos. hinta 56,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Head & Hair Heal Shampoo

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo on hiuspohjan tulehduksia rauhoittava ja hiusten kasvua stimuloiva shampoo, joka tuo apua hiuspohjan ongelmiin. Piroctone Olaminea ja aloe vera tuovat apua hilseilevälle hiuspohjalle samalla kun E-vitamiini, Apigeniini ja aminohapot stimuloivat hiustuppia tehostaen hiusten kasvua.

Käyttö:

Hiero shampoota hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele pois ja jatka käsittelyä hiusnaamiolla sekä hoitoaineella. Sopii päivittäiseen käyttöön.

350 ml

Head & Hair Heal Conditioner

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner on hiuspohjan tulehduksia rauhoittava ja hiusten kasvua stimuloiva hoitoaine, joka tuo apua hiuspohjan ongelmiin. Piroctone Olaminea ja aloe vera tuovat apua hilseilevälle hiuspohjalle samalla kun E-vitamiini, Apigeniini ja aminohapot stimuloivat hiustuppia tehostaen hiusten kasvua. Hoitoaine auttaa silottamaan ja pehmentämään hiuksia sekä tekemään niistä helpottamaan niiden selvitystä.

Käyttö:

Levitä shampoopestyihin hiuksiin ja huuhtele pois. Sopii päivittäiseen käyttöön.

300 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

84,50 €
99,40 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020