133 käyttäjäkuvat
Manic Panic

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 257 arvioon
38
23
30
63
103
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • 1 kuukausi sitten

  Didnt work well with my hair

  I mixed ultraviolet with a conditioner. Turned my hair green even tho I didnt even have that much of a yellow tint in my hair. Lol. Might work better if your hair is platinum tho. #kilpailu
  Tykkää
 • 4 kuukautta sitten

  Enchanted Forest

  Piti keskeytä hiusten värjäystä kylpyhuoneen pesun takia, sillä väri jäi heti kiinni joka paikkaan ja lähti ainoastaan hirveällä määräällä pesuainetta. Yhtä purkkia ei mitenkään riittää pitkille hiuksille, kannattaa osta varalta kaks tai jopa kolme.
  Tykkää
 • 8 kuukautta sitten

  -

  Väri jäi kylpyhuoneen kaakeliin heti kiinni, kun väriä rupesi pesemään päästä pois.
  Väriä lähtee todella paljon lakanoihin.
  Väriä lähtenyt myös käsiin jos hiuksia käsitellyt ja iholle tarttunut jos ollut hiukset auki ja ollut lämmintä ihoa vasten.

  Ainut plussa, että on kivan värinen hiuksissa.
  1 tykkää

Manic Panic
Classic Fuschia Shock

257 Arvosana
15,50 €

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Semi-permanent hiusväri, jota ei ole testattu eläimillä. Vegaaniset ainesosat. Väri haalistuu joka pesun jälkeen. Amplified-versio pysyy 30% pidempään kuin Classic-versio. Käyttöohjeet englanniksi.

Vinkkejä hiusten värjäämiseen:

 1. Aloita hiusten vaalentamisesta (Suosittelemme vaalennusainetta Manic Panic Hair Bleach. Seuraa pakkauksen ohjeita). Mikäli käytät jotain muuta vaalennusainetta, jälkikäsittely-/hoitoainetta ei käytetä vaalentamisen jälkeen.
 2. Huuhtele hiukset vedellä.
 3. Levitä hiusväri ja käytä kampaa tai värjäämiseen tarkoitettua harjaa, jotta väri levittyy tasaisesti. Hiero väri hiuksiin sormilla ja anna vaikuttaa 15-60 minuuttia.
 4. Huuhtele hiukset huolellisesti, kunnes vesi on kirkasta. Viiimeistele kylmällä vedellä ja mieluiten hoitoaineella.

Mitä tulee laatuun ja väriin, muista että lopputulos riippuu aina hiusten lähtötilanteesta ennen värjäämistä.

Tuotteemme eivät yleensä aiheuta allergiaa, mutta mikäli olet epävarma, testaa hieman ainetta ihollesi, esim. kyynärpäälle (ota huomioon paikan valinnassa, että väri jättää jälkeensä läikän). Odota sitten pari päivää varmistaaksesi, että iho ei reagoi ja ärsyynny. Mikäli saat ihottuman tai vastaavaa, sinun ei pidä käyttää hiusväriä.

Saadaksesi mahdollisimman intensiivisen ja kuvaa vastaavan lopputuloksen, vaalenna hiukset aina ennen värjäämistä. Vaaleat värit, kuten valkoinen, sekä pastellivärit toimivat vain vaalennetuissa hiuksissa.

Valkoiset värimme ovat oikeastaan erittäin vaaleita liloja, mikä häivyttää hiusten keltaisuutta. Älä siis säikähdä hiusten vaaleanlilaa väriä, sillä se katoaa yleensä ensimmäisen pesun jälkeen.

Väristä tulee mahdollisimman samanlainen kuin esimerkissä, kun hiusten lähtötilanne on mahdollisimman vaalea. Mikään väreistä ei ole haitallinen hiuksille, sillä ne eivät sisällä ammoniakkia.

Eri värit lähtevät eri tavalla pestessä, pigmentistä riippuen.

Mikäli erittäin vaaleat hiukset värjätään punaisiksi, väri lähtee aikaisintaan 6-8 viikon jälkeen. Väri katoaa vähitellen ja käy läpi eri vaiheita, joko oranssin tai roosan vivahteita, hiusten alkuperäisestä väristä riippuen. Toisin sanoen, punainen väri on vaikea pestä pois, kun taas siniset pigmentit lähtevät helpommin.

Esimerkkikuvissa väriä on testattu synteettisiin hiuksiin, minkä vuoksi se voi olla erilainen kuin oikeissa hiuksissa. Värit näyttävät erilaisilta myös erilaisilta näytöiltä katsottuna.

Monet punaisista väreistä voivat näyttää erilaiselta siitä riippuen, miten kauan hiusvärin on annettu vaikuttaa jne.

Muista, että ne värjäävät ihoa, vaatteita, pyyhkeitä ja kylpyhuonetta, joten suojaa KAIKKI, mitä et tahdo sotkea! Sama koskee myös vastapestyjä hiuksia, vaikka niitä ei olisi juuri värjätty.

Emme ota vastuuta mahdollisista värjäytymistä tai tahriintuneista vaatteista, huonekaluista tai vastaavasta. Kaikkien ihmisten hiukset ovat erilaiset, joten emme voi taata lopputulosta juuri sinun hiuksillesi, koska emme tiedä, miten ne reagoivat väriin. Muista siis testata väriä etukäteen.

118 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020