7 käyttäjäkuvat
Makeup Revolution

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 58 arvioon
1
1
7
15
34
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Makeup Revolution
Conceal & Define C8.5

58 Arvosana
7,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
11,25 €Alkuperäishinta 12,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Peiteaine, joka sopii kaikille. 25 sävyä, jotka vaihtelevat vaaleasta tummaan ja viileästä neutraaleihin ja lämpimiin sävyihin. Kevyt, mutta silti peittävä tuote epätasaisuuksille. Tasoittaa ihonsävyä ja peittää tummat silmänaluset. Mattapintainen lopputulos, joka ei tuki juonteita tai ihohuokosia. Vahva pigmentti, joka soveltuu myös kevyeen contouringiin ja korostamiseen. Iso applikaattori mahdollistaa helpon levityksen, joka ei vahingoita herkkää silmänympärysihoa.

Miten sitä käytetään:

Levitä pari täplää silmien alle ja levitä sitten synteettisellä siveltimellä tai kostealla meikkisienellä. Levitä näppyihin tai tummille alueille sormella, siveltimellä tai sienellä. Kerrosta tarpeen vaatiessa. Countouringissa käytä 2-3 sävyä tummempaa tuotetta kuin oma ihonsävysi on. Saadaksesi lisää pitoa, viimeistele puuterilla ja fixing sprayllä, jotta lookisi pysyy virheettömänä koko päivän.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020