8 käyttäjäkuvat
Makeup Revolution

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 68 arvioon
2
1
8
18
39
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  Lykon työntekijä
  2 viikkoa sitten

  Shape tape dupe!

  Tämä taitaakin olla lähin vaihtoehto, mitä olen löytänyt Shape Tapelle ja hintakin on kohdillaan! C1 on kauniin neutraali sävy joka sopii erinomaisesti oliivillekin iholle ja toimii myös kalpeammille sävyille. En ole toistaiseksi vielä löytänyt näin hyvää peitevoidetta!
  2 tykkää
 • 1 viikko sitten

  Hyvä tuote, väärä sävy

  Tilasin vahingossa liian tumman sävyn. Voin silti onneksi käyttää sitä, mutta sävy saisi olla vaaleampi, jotta se toisi valoa kasvoille. Minun mielestäni tällä Lykon sivulla saisi olla tarkempi kuvaus sävyistä, kuten esimerkiksi Makeup Revolutionin omilla sivuilla on. Siellä kerrotaan jokaisesta sävystä, että minkä sävyiselle iholle tuote on hyvä ja onko tuotteessa keltainen, neutraali vai punainen pohjasävy. Tämä tieto helpottaisi oman sävyn valintaa.

  Kannattaa myös katsoa noita käyttäjäkuvia, niistä näkee paremmin kuin tuotekuvista, jotka mielestäni näyttävät vaaleammalta kuin livenä.
  Koostumus ja peittävyys on kuitenkin erinomainen ja aion ehdottomasti tilata uuden, toivottavasti oikean sävyisen peitevoiteen. Häivyttyy kauniisti.#kilpailu
  2 tykkää
 • 5 kuukautta sitten

  Vaihtoehto Shape Tapelle!

  Hyvä peitevoide, josta saatavilla runsaasti eri sävyjä. Koostumus Tarten Shape Tape- peitevoiteen kaltainen. Peittää hyvin ja on riittoisaa, häivyttyy loistavasti. Edullisuus plussaa!
  2 tykkää

Makeup Revolution
Conceal & Define C4

68 Arvosana
7,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
9,00 €Suos. hinta 12,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Peiteaine, joka sopii kaikille. 25 sävyä, jotka vaihtelevat vaaleasta tummaan ja viileästä neutraaleihin ja lämpimiin sävyihin. Kevyt, mutta silti peittävä tuote epätasaisuuksille. Tasoittaa ihonsävyä ja peittää tummat silmänaluset. Mattapintainen lopputulos, joka ei tuki juonteita tai ihohuokosia. Vahva pigmentti, joka soveltuu myös kevyeen contouringiin ja korostamiseen. Iso applikaattori mahdollistaa helpon levityksen, joka ei vahingoita herkkää silmänympärysihoa.

Miten sitä käytetään:

Levitä pari täplää silmien alle ja levitä sitten synteettisellä siveltimellä tai kostealla meikkisienellä. Levitä näppyihin tai tummille alueille sormella, siveltimellä tai sienellä. Kerrosta tarpeen vaatiessa. Countouringissa käytä 2-3 sävyä tummempaa tuotetta kuin oma ihonsävysi on. Saadaksesi lisää pitoa, viimeistele puuterilla ja fixing sprayllä, jotta lookisi pysyy virheettömänä koko päivän.

Ostetaan yleensä yhdessä

14,40 €
45,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020