TEEMA: Lisää väriä kevääseen

Joka vuosi luemme uusista trendeistä saadaksemme tietää, mikä on in ja "down with the kids". Mielestäni voitte unohtaa KAIKKI MUUT ANALYYSIT ja lukea Lyko Magazinen kynsi- ja silmämeikkien trendikatsauksen keväälle 2019! Kynsiguru Frida Selkirk ja meikkiasiantuntija Lina Ekh katsovat tulevaan ja opastavat sinut läpi väriviidakon. Lisää väriä kevääseen Lykon kanssa!

09 huhti, 2019
Frida Selkirk herself! 

Frida Selkirk on yksi Ruotsin isoimmista, ellei isoin nimi kynsien saralla. Frida teki 18-vuotiaana rohkean päätöksen ja perusti oman yrityksen. Hän teki kovasti töitä edetäkseen kynsialalla ja tänä päivänä hän omistaa kolme salonkia Tukholmassa. Frida on luottohenkilö muotinäytöksissä ja kuvauksissa sekä esimerkiksi ruotsalaisen TV4-kanavan trendiasiantuntijana. Nyt hän on tehnyt pienen trendikatsauksen Lyko Magazinen lukijoille!  


Frida, kuinka kynsitrendit oikeastaan saavat alkunsa?

- Trendit saavat monesti alkunsa muodista, eli manikyyrissa heijastuu se, mitä vaatekaupoissa on tarjolla. Myös Instagramilla on suuri vaikutus siihen, kuinka trendit otetaan vastaan ja miten suuria niistä tulee, Frida sanoo.

Vuosi 2019 vaikuttaa melko lämpimän sävyiseltä. Roosat värit ovat lämpimiä ja hieman ruosteisia, keltaisessa on hieman sinapin sävyä, Frida sanooMiten vuosi 2019 eroaa aikaisemmista vuosista kynsilakkojen osalta? Asiaan vihkiytymätön voisi luulla, että trendit ovat samoja joka vuosi, mutta se ei varmasti pidä paikkaansa.

- Jokainen kausi sisältää tietysti toistuvia piirteitä aikaisemmilta vuosilta. Esimerkiksi kevät on usein pastellinsävyinen. Väreissä ja sävyissä on kuitenkin joka vuosi eroja. Välillä värit ovat hempeitä, toisinaan taas räikeitä.

Ihana lehmäkuvio Frida Selkirkin Instagram-tililtä: https://www.instagram.com/fridaselkirk/


Vuosi 2019 vaikuttaa melko lämpimän sävyiseltä. Roosat värit ovat lämpimiä ja hieman ruosteisia, keltaisessa on hieman sinapin sävyä, Frida sanoo.

Mitä vuosi 2019 tuo tullessaan kynsien osalta?

- Vaatteissa on paljon eläinkuoseja, mikä näkyy myös manikyyrissä; lehmä-, käärme, tiikeri- ja seeprakuviot jne. Täysin uutta ovat batiikkikuvioidut kynnet ja sorbettivärit, Frida sanoo.

Mitkä värit ja sävyt ovat muodissa?

- Keltainen, avokado, harmaansininen, lämmin roosa. Lisäksi sorbetti, eli läpikuultavat kynsilakat ovat suosittuja. Ne muistuttavat värjättyä lasia, Frida sanoo.

Retroa ja batiikkia! Fridan Instagram-tililtä: https://www.instagram.com/fridaselkirk/

Onko sinulla kertoa uutisia kynsien hoitamisesta, geeli-/akryylikynsistä tai geelilakoista jne.?

- Viimeisin trendi rakennekynsissä on yhä Polygel-tekniikka. Se on geelin ja akryylin yhdistelmä, joka tuntuu ja näyttää luonnolliselta, Frida sanoo.

Miltä varpaankynnet näyttävät keväällä ja kesällä? Onko jokin tietty sävy in?

- Uskon, että varpaankynsiä koristellaan enemmän kuin aikaisempina keväinä. Kynnet lakataan esimerkiksi erivärisiksi, Frida sanoo.Frida on valinnut muutamia ihania sävyjä ja lempituotteita kevääksi 2019:

Meikkitaiteilija ja influencer Lina EkhLina Ekh, 33, on meikkitaiteilija, kouluttaja ja influencer, joka on mieltynyt kulmakarvoihin. Linalla on 14 vuoden kokemus kauneusalalta ja me Lykolla olemme NIIN iloisia saadessamme toivottaa Linan tervetulleeksi uuteen Lyko Concept Skin -kauneushoitolaan Tukholmassa. Lina on tehnyt trendikatsauksen Lyko Magazinelle kevään kuumimmista meikeistä!

Miten meikkitrendit saavat alkunsa, Lina?

- Trendien syntymiseen vaikuttaa tietysti moni tekijä, mutta usein trendit syntyvät ja leviävät Fashion week -muotiviikoilla. Ne ovat pullollaan suuria muotitaloja, trendien edelläkävijöitä sekä stylisteja, jotka ovat matkustaneet maailman ympäri inspiraation perässä. Muotiviikkojen trendit mukautetaan arkeen ja lookeja jaetaan sosiaalisissa medioissa. Sen vuoksi muotitalot pitävät silmällä eri alustoja, sillä trendit kehittyvät ja muuttuvat nopeammin kuin huomaammekaan, Lina sanoo.

- Klassisia trendisävyjä: sininen, vihreä, keltainen ja oranssi ovat pinnalla myös tänä vuonna, mutta tällä kertaa hieman eri muodoissa. Neon-, chrome- tai haalistuneet sävyt ovat in!Miten vuoden 2019 meikkitrendit eroavat aikaisemmista vuosista? Asiaan vihkiytymätön voisi luulla, että trendit ovat samoja joka vuosi, mutta se ei varmasti pidä paikkaansa.

- Eroja on tietysti! Ei ehkä aina yhtä selkeästi nähtävillä, mutta trendeissä on joka kerta erilainen tunne, joka vaikuttaa meikkityyleihin. Vuosi 2018 oli vahvasti tasa-arvon ja naisellisen voiman vuosi, kun taas vuosi 2019 vaikuttaisi olevan juhlan aikakausi! SS19-kausi tuoksuu ylpeän naiselliselta ja siltä, että kelpaamme sellaisina kuin olemme, emmekä pelkää näyttää sitä myös meikissämme, Lina sanoo.

Ihana roosa ja chrome-sävy Linan Instagram-tililtä: https://www.instagram.com/makeupbylina/
Keltainen on AINA ajankohtainen! Kuva Linan Instagram-tililtä: https://www.instagram.com/makeupbylina/

Mitä vuosi 2019 tuo tullessaan meikkien/kokonaistyylin osalta?

- Luonnollinen meikkipohja on suosittu ja se saa olla mielellään hehkuva ja auringonsuutelema, samalla kun naisellinen roosa on paljon esillä. Luonnollinen, kestävä, yhteisöllinen ja high tech ovat nyt tyylin tunnuspiirteitä, Lina sanoo.

 

Mitä värejä suosittelet silmäluomille tänä keväänä?

- Klassisia trendisävyjä: sininen, vihreä, keltainen ja oranssi ovat pinnalla myös tänä vuonna, mutta tällä kertaa hieman eri muodoissa. Neon-, chrome- tai haalistuneet sävyt ovat in! Toisin sanottuna, holografiset tuotteet ovat suosittuja ja hypetettyjä myös tänä vuonna. Lisäksi roosa ja taupe ovat kaksi suurta väriä, joita tulemme näkemään paljon, Lina sanoo.

 

Mikä on trendikkäin tapa levittää luomiväri tänä keväänä? Ovatko muodissa savusilmät, yksiväriset vai hohtavat silmäluomet?

- Silmäluomet ovat tänä keväänä usein yksiväriset ja luulen, että mattapintaiset luomivärit tekevät paluun, sillä hehkua on sen sijaan meikkipohjassa. Pehmeästi häivytetty taupen värinen silmämeikki häivytetyillä rajauksilla antaa “puolivalmiin” tyylin lämpimässä siniharmaassa sävyssä. Sitä tullaan näkemään paljon, Lina sanoo.Lina on valinnut kevään 2019 muodikkaimmat luomivärit, joilla leikitellä ja joista inspiroitua NIIN paljon kuin haluaa!

Kauneustoimittaja Krizz Norman

 


 
09 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019