Lykon ripsiväriopas 2019

Ripsiväri on oleellinen osa meikkiä. Me KAIKKI etsimme sitä TÄYDELLISTÄ ja kokeilemme jatkuvasti uusia PAREMMAN pituuden, volyymin ja kestävyyden toivossa. Lykon kauneustoimittaja ryhtyi tuumasta toimeen ja testasi erilaisia vaihtoehtoja, jotta sinun olisi helpompi löytää se oikea.

07 touko, 2019
10 tykkää

Joka vuosi ripsivärimarkkinoille tulvii uutuuksia, vaikka ripsiväri onkin kosmetiikkayritysten hankalimpia tuotteita valmistaa.

Paineet onnistua ovat VALTAVAT, sillä on vain yksi mahdollisuus tehdä asiakas tyytyväiseksi. Siksi Lyko Magazine on testannut klassikoita, jotka ovat pitäneet pintansa VUOSIKAUSIEN ajan näillä haastavilla markkinoilla.

Ota siis mukava asento ja lue Lyko Magazinen ripsiväriopas 2019. Kuka tietää, ehkä vanha rakkaus syttyy uudestaan tai löydät uuden ihastuksen! Nämähän ovat tietysti makuasioita ja niihin tulee suhtautua suuntaa antavina vinkkeinä.

Max Factor FLE Rise & Shine Mascara 01 Black

Max Factor kertoo:

"Antaa volyymia ja pirteämmän ilmeen. Proteiinipohjainen koostumus kohottaa ripsiä. Sisältää ravitsevaa c-vitamiinia, piristävää kofeiinia sekä ripsiä vahvistavaa yhdistettä.”

Toimittajan mielipide:

- Max Factor on aina valmistanut hyviä ripsivärejä, ja käytin vuosia Clump Defy -ripsiväriä, joka sopi minulle erinomaisesti. Tässä ripsivärissä on TOSI ISO ja tiimalasin muotoinen harja. Ripsiväri TUOKSUU erittäin hyvältä, mikä ei ole tavallista. Se antaa kauniit, erotellut ripset ja sitä voi kerrostaa, mutta melko pehmeiden harjasten vuoksi ripset on vaikea kammata läpi. Kestävyys on hyvä ja se pysyy helposti koko päivän. Lisäksi se on helppo pestä pois.

 


Lancôme Definicils Mascara Noir Infini 01

 

Lancôme kertoo:

"Pituutta, erottelevuutta ja luonnollinen vaikutelma. Paras valinta, kun haluat täydellisen pituuden ja erottelevuuden suhteen sekä hieman volyymia. Oftalmologisesti testattu."


Toimittajan mielipide:

- Lancôme ei todellakaan valehtele, mitä tulee pituuteen ja luonnolliseen vaikutelmaan. Tämä ripsiväri EI ole valintasi, mikäli haluat MASSIIVISTA VOLYYMIA. Sen sijaan saat siistit, hienostuneen kauniit ja kaarevat ripset. Se korostaa ripsiä hienovaraisesti olematta "in your face" (Eli ripsesi eivät kerjää huomiota!). Tämä ripsiväri sopii hyvin, kun haluat luonnollisen ilmeen tai jos sinulla on jo luonnostaan tuuheat ripset.Paradise Mascara Extatic Divine Vine (vihreä)

 

L’Oréal kertoo:

"Paradise Extatic Mascara vie ripsesi paratiisiin! Pehmeä ja hieman kaareva harja annostelee riittoisaa väriä, joka tavoittaa jokaisen ripsen antaen näyttävää tuuheutta. Pidentää ripsiä ja saa aikaan kerrostettavaa, runsasta volyymia.”

Toimittajan mielipide:

- Kun alkuperäinen Paradise Extatic tuli markkinoille, olin aluksi epäileväinen hieman mitäänsanomattoman pakkauksen ja harjan vuoksi, mutta yllätyksekseni se täytti kaikki vaatimukseni ripsivärejä kohtaan! Hitto, miten hyvä se on! Se kohottaa, antaa volyymia ja paljon väriä, joka kestää niin pitkään kuin haluat. Samaa voi sanoa uusista Paradise Extatic -versioista, joista on nyt saatavana VÄREJÄ! Sama erinomainen koostumus ihanissa sävyissä; lila, kulta ja uusi suosikkini jadenvihreä! Rakastan!Rimmel Wow Wing Mascara 001 Black

 

Rimmel kertoo:

"Tuuheuttava ripsiväri, joka antaa täydellisesti erotellut ripset wow-volyymilla. Ainutlaatuinen kaksipuolinen harja, joka ulottuu jopa pienimpiin ripsiin antaen erotellut, tuuheat ja näyttävät ripset. Pitkäkestoinen koostumus, joka ei paakkuunnu tai varise. Dermatologisesti ja oftalmologisesti testattu.”

 

Toimittajan mielipide:

- Harja näyttää todella edistykselliseltä ja odotan jännityksellä, mitä tämä WOW WING Mascara tekee ripsilleni! Vastaus on: ei niin mitään... Vaikuttaa siltä, että ripsiväri ei edes tartu ripsiin. Taivutan ripset aina ennen ripsivärin levittämistä ja tämä tuntuu saavan taivutuksen KATOAMAAN. Se on kuin tosi huonoa taikuutta, joka saa minut näyttämään vähemmän meikatulta kuin ilman meikkiä. Ajattelen, että teen jotain väärin, käännän harjaa ja kampaan ripsiä eri tavoin, mutta ei. Ripsiväri ei tartu. Todella ikävää.Yves Saint Laurent Mvefc 7 Noir Radical

 

YSL kertoo:

"Legendaarinen ripsiväri, jossa on nyt entistä parempi koostumus. Ripsiväri, joka antaa maksimaalista volyymia ja dramaattisen “irtoripsivaikutelman”. Koostumus, joka ei kuivu. Rikastettu b5-provitamiinilla. Syventää katsetta, antaa tumman värin ja saa ripset näyttämään välittömästi runsaammilta. Harjan nylonkuidut antavat ihanaa volyymia ja peittävät ripset tyvestä latvaan antaen rohkean “irtoripsivaikutelman”.

 

Toimittajan mielipide:

- Muistan, kun kokeilin nuorena ensimmäistä kertaa YSL-ripsiväriä ja RAKASTUIN! Huonon taloudellisen tilanteeni vuoksi toivoin YSL-ripsiväriä joululahjaksi… ja sain Yves Rocher -ripsivärin… eiiii ihan sama asia. No, oli todella hauskaa testata nyt uutta YSL-ripsaria, ja luulin että tuntisin jälleen rakkautta. Lopputulos oli… odottamaton. En käyttäisi ilmaisuja “MAKSIMAALINEN VOLYYMI” tai “IRTORIPSIVAIKUTELMA” mutta se antaa todellakin väriä, volyyymia ja ihanaa pituutta. Mutta siis, ripset ovat täysin PEHMEÄT?! En ole koskaan aiemmin kokenut samaa muiden ripsivärien kohdalla. Tämä sopii erityisesti sinulle, joka et tahdo ripsien tuntuvan meikatuilta. Odotuksieni mukaisesti kestävyys on todella hyvä, mutta ripset tuntuivat pumpulinpehmeiltä koko päivän. Omituinen tunne!L'oréal Paris Unlimited Black Waterproof Mascara

 

L'Oréal Paris kertoo:

"L'oréal Paris Unlimited Mascara lash lift -vaikutuksella, joka antaa ripsille loputtomasti volyymia, pituutta ja kestävää kohotusta. Harjassa on kaksi asentoa: suora volyymin aikaansaamiseksi ja kallistettu kaarevuuden tehostamiseksi. Vedenkestävä ja kestää 48 tuntia.

 

Toimittajan mielipide:

- Kun tämä ripsiväri tuli markkinoille, olin käymässä äitini luona ja lähtiessäni kotiin meille tuli melkein tappelu siitä, kuka saisi pitää ripsivärin. Äiti voitti… Ja syystäkin, sillä tämä ripsiväri OMAA LUOKKAANSA! Itse en välitä harjan kääntelystä, EIKÄ se ole välttämätöntä. Sitä voi käyttää tavalliseen tapaan. Huippuripsari, joka antaa kestävää volyymia, pituutta, väriä ja pysyy paikallaan kuin kallio, erityisesti vedenkestävä versio.

Lash Queen Feline Elegance

Helena Rubinstein kertoo:

"Koe koko päivän kestävä Lash Queen Feline Elegance. Lash Queen Feline Elegance on ripsiväri, joka erottelee jokaisen ripsen. Koostumus tekee ripsistä pehmeät, levittyy paakkuuntumatta ja se on rikastettu sheavoilla. Hienot harjakset, jotka kietovat ripset väriin korostaen niitä kauniisti.”

 

Toimittajan mielipide:

-HYVÄTAVATONMIKÄUPEARIPSARI!!! Ripsivärin tuotetietojen kauniit sanat eivät valehtele. Ripsiväri levittyy helposti kuin VOI (sheavoi?) ja se erottelee, pidentää, antaa väriä ja volyymia sekä kestää tosi hyvin. Vertaansa vailla oleva ripsiväri. Harjan muotoilu muistuttaa joulukuusta (se tulee ekana mieleeni), ja se sekä yltää pieniin ripsiin että kohottaa silmäkulman pidempiä ripsiä. Ensimmäinen HR-ripsiväri, jota olen testannut ja se on jo nyt SUURI suosikkini! Tämä riippuvuus saattaa tulla kalliiksi… MUTTA ON TODELLAKIN SEN ARVOISTA! 

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara Black

 

Max Factor kertoo:

"Ripsiväri, joka antaa jopa 300 % enemmän volyymia. Haluatko dramaattiset ripset? Kolminkertaista ripsiesi volyymi tällä supertuuheutavalla ripsivärillä. Koostumus, joka tekee myös ohuimmista ripsistä runsaat antamalla välittömästi jopa 300 % enemmän volyymia!”

 

Toimittajan mielipide:

- Ei ole ihme, että tämä on Lykon myydyin ripsiväri. Se TODELLAKIN tehoaa välittömästi. Yksi syy siihen on luultavasti sen koostumus, joka on alunperinkin aika kuiva. Muut ripsivärit tarvitsevat joskus hieman aikaa, ennen kuin niistä tulee hyviä. Max Factor 2000 Calorie Mascaran koostumus on alusta alkaen kuiva ja paksu, minkä ansiosta sen annostelu ripsille on helppoa. On TOSI TÄRKEÄÄ, että HANKAAT harjaa reunaa vasten, muuten väri ei levity tasaisesti ja kauniisti. Mutta tämä ripsiväri on NIIIN hyvä! Saat välittömästi volyymia ja upean vaikutelman. Se ON todellakin klassikko, joka KESTÄÄ!

Maybelline Snapscara Hd Black

Maybelline kertoo:

"Ripsiväri, joka erottelee ja antaa pehmeää volyymia. Snapscara levittyy vaivattomasti kaarevan harjan ansiosta. Helppo poistaa lämpimällä vedellä, puhdistusliinalla tai muulla puhdistusaineella - aina yhtä vaivatonta.”

 

Toimittajan mielipide:

- Haloo?! Tunnistan tämän harjan! Sehän on Helena Rubinsteinin suosikkiripsarin KLOONI! Sama kuusenmuotoinen harja pienillä ja isoilla harjaksilla, mutta ERI koostumus. Siitä huolimatta Snapscara ei ole ollenkaan hassumpi. EI TODELLAKAAN. Ennustan tästä menestystä ja suosikkia "millenniaalien" keskuudessa. Hyvä erottelevuus, volyymi ja pituus. Ei ylivoimaisen hyvä mutta ehdottomasti keskivertoa parempi! Lisäpisteitä erittäin hyvästä hinnasta!

 
Nyx Professional Makeup Worth The Hype Mascara Waterproof Black

 

NYX kertoo:

"Anna ripsiesi puhua puolestaan Worth the Hype Waterproof Mascaran avulla. Se levittyy helposti ja tuntuu miellyttävältä. Koostumus, joka tekee ripsistä tuuheammat, ihanan pehmeät ja sitä voi kerrostaa. Tämä ripsiväri ei ole vain hypeä ja siitä on tullut nyt myös vedenkestävä versio, joka hylkii vettä, hikeä ja kyyneleitä. Lisäksi sen harja mahdollistaa kerrostamisen ja pidentää jopa silmän sisäkulman pienimmät ripset.”

 

Toimittajan mielipide:

- RAKASTAN NYXiä ja useimpia NYXin tuotteista… ainakin lähes kaikkia heidän luomivärejään. Mutta en ole niin ihastunut heidän ripsiväreihinsä. Tiedän kyllä, että he yrittävät ja tekevät parhaansa mutta… Lopputulos ei vakuuta. Ripset ovat ihan… okei. Worth the Hype -ripsivärin hyvä puoli on, että sitä on helppo kerrostaa ja vedenkestävä versio pysyy paikallaan koko päivän. Huono puoli on, että ripset näyttävät suttuisilta ja sojottavat eri suuntiin. Harjalla on vaikea kammata ripset ja väri on hankala levittää tasaisesti. Jos onnistut siinä, lopputulos on… ihan hyvä. Ei kuitenkaan worth the hype…


Lumene kertoo:

"Essential Volume Mascara on tuuheuttava ripsiväri, joka tekee ripsistä runsaammat, pidemmät ja kauniisti kaartuvat. Volyymiharja peittää jokaisen ripsen runsaalla, täyteläisellä värillä, joka saa aikaan volyymia ja pituutta. Sisältää hoitavaa pohjoismaista tupasvillaa ja luonnollista alkuperää olevia kuituja, jotka tuuheuttavat ripsiä. Kerrostettava koostumus antaa intensiivistä volyymia, eikä se paakkunnu.”

 

Toimittajan mielipide:

Tämä on erittäin kiva ripsari. Miellyttävä käyttää ja tuntuu luotettavalta (jos ripsiväriä voi kuvailla sillä sanalla). Mielestäni se ei anna kovin paljon volyymia, vaan pikemminkin siistin ja kauniin ilmeen sekä pitkät, erotellut ja hyvinvoivat ripset. Ei mitään erityistä mainittavaa, mutta ei myöskään moitittavaa. Ripsiväri sopii sinulle, joka haluat hyvän perusripsarin, joka ei ole liian näyttävä, mutta ei myöskään tylsistyttävä. Hyvistä ainesosista valmistettu kiva arkiripsari.

Kauneustoimittaja Krizz Norman

 

 


  

07 touko, 2019

Tykkää artikkelista

10 tykkää

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019