Matrix Keep ME Vivid - Crazy Colors Forever

Kuvittele, jos maailma olisi mustavalkoinen tai harmaa... niin tylsää! Kiitos VÄREISTÄ! Värit tekevät elämästä PALJON HAUSKEMPAA! Neon, pastelli, kimaltava, matta, hohtava, kultainen tai kiiltävä. Yhdistelmät ja mahdollisuudet ovat RAJATTOMAT! Valitsetpa värikkään meikin, eriväriset kynnet tai kenties epätavallisen vaatteiden väriyhdistelmän, on varmaa että piristät päivää. Värikkäiden hiusten trendi on myös tullut jäädäkseen! Kiitos siitä. Ja jotta hiukset säilyvät eläväisen värikkäinä, ratkaisu on täällä: Matrix Keep ME Vivid!

08 huhti, 2019

Hiusten värjääminen ei ole nykyaikana mikään vakava juttu. Päinvastoin, se on hauska tapa ilmaista itseään. Yksi syy tähän on, että hiusvärit ovat nykyään NIIN paljon parempia ja helpommin saatavilla. Mutta. Vahvoja kemikaaleja ei tietenkään viitsi käyttää enempää kuin on välttämätöntä, ja kun olet saanut hiuksiisi haluamasi sävyn, haluat tietysti SÄILYTTÄÄ sen mahdollisimman upeana.


Siiispä… Saammeko esitellä: MATRIX KEEP ME VIVID!


Thommy Jönsson, MATRIXin Nordic Education manager työskentelee yhdessä Matrixin pohjoismaisen koulutustiimin kanssa ja tietää KAIKEN Keep Me Vivid -tuotteista! Thommy, kerrotko, mikä tekee Keep ME Vividistä ainutlaatuisen?

- Se on upea lisäys Total Result -perheeseen! Keep ME Vivid on tuotesarja, joka on kehitetty parantamaan erityisesti voimakkaiden hiusvärien kiiltoa, syvyyttä ja kestoa. Usein TOSI värikylläisiä ja trendikkäitä hiusvärejä käytettäessä on välttämätöntä vaalentaa hiukset ensin, jotta hiuksiin saadaan vaalea lähtöväri. Se mahdollistaa kirkkaan lopputuloksen, Thommy sanoo.  

- Keep ME Vivid on tuotesarja, joka on kehitetty parantamaan erityisesti voimakkaiden hiusvärien kiiltoa, syvyyttä ja kestoa.


Keep Me Vivid koostuu osittain kotona käytettävistä tuotteista, mutta mikäli värjäät hiukset kampaamossa, on mahdollista saada myös ns. "lamination spray" -käsittely, joka tehdään heti värjäämisen jälkeen. Sen ainutlaatuinen acidic formula -koostumus kiinnittää värin upealla tavalla ja ehkäisee sen haalistumista.


Kerro meille tuotteistanne!

- Sarja sisältää kotikäyttöön sopivan kiltin, sulfaatittoman shampoon ja erityisen hoitoaineen hiusten hellävaraiseen hoitamiseen ja puhdistamiseen. Nämä kaksi askelta auttavat pidentämään hiusvärin kestoa. Kuin piste i:n päälle, hiusten viimeistelyyn sopii Keep ME Vivid COLOR VELVETIZER, jossa on lämpö- ja UV-suoja ja joka pidentää hiusvärin kestoa “lukitsemalla” hiuksen, Thommy sanoo.


Jos vertailet Keep Me Vivid -sarjaa muiden “tavallisten” väriä suojaavien hiustenhoitosarjojen kanssa, miten ne eroavat toisistaan?

- Keep ME Vivid sisältää aivan uudenlaisen sulfaatittoman "acidic formula" -koostumuksen, joka lukitsee värin ja pidentää intensiivisen hiusvärin kestoa vaalennetuissa hiuksissa. Vaalennetut hiukset rasittuvat usein ja väri haalistuu niissä nopeammin, mitä et tietenkään halua, kun olet löytänyt täydellisen kirkkaan sävysi, Thommy sanoo.

Kenelle tuotteet sopivat? Täytyykö olla lilat, roosat tai keltaiset hiukset, jotta voi käyttää Keep Me Vivid -tuotteita?

- Kaikille värjätyille hiuksille, mutta Keep ME Vivid pääsee parhaiten oikeuksiinsa erittäin voimakkaissa väreissä, Thommy sanoo.

- Keep ME Vivid sisältää aivan uudenlaisen sulfaatittoman "acidic formula" -koostumuksen, joka lukitsee värin ja pidentää intensiivisen hiusvärin kestoa vaalennetuissa hiuksissa.

 

Kuinka tuotteita käytetään?

- Tuotteita käytetään tavalliseen tapaan, eli pesemällä hiukset kiltillä shampoolla, joka ei haalista väriä ja käyttämällä hoitoainetta, joka auttaa asettamaan värin kauniisti. Viimeinen tuote, COLOR VELVETIZER, levitetään pyyhekuivien hisuten latvoihin ja hiukset muotoillaan tavalliseen tapaan, Thommy sanoo.

 


Ainesosat:

Kauneustoimittaja Krizz Norman
08 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019