Luo oma Crazy Coachella look!

Coachella-festivaali, tai The Coachella Valley Music and Arts Festival ei ole takuulla jäänyt huomaamatta keneltäkään. Se on musiikkifestari, jonka ohjelmistoon kuuluvat coolit bändit, interaktiiviset taidenäyttelyt ja valtava leirintäalue. Lisäksi festivaalista on tullut todellinen tulevien trendien näyttäjä, jossa rikotaan totuttuja tyylirajoja ja luodaan uusia trendejä. Lyko Magazine on kerännyt hieman kuvia tämän vuoden festareilta JA linkkejä meikkeihin, joiden avulla voit luoda oman Coachella-lookin!

29 huhti, 2019

Ensimmäinen Coachella-festivaali järjestettiin vuonna 1999 ja siitä lähtien tapahtuma on vain kasvanut, kasvanut ja KASVANUT. Se on kokoontumispaikka taiteilijoille, musiikkidiggareille ja kaikille, jotka haluavat ilmaista itseään luovasti ja tanssia aavikolla kuuman auringon alla.

Joka vuosi maailma pidättää hengitystään odottaen festivaalin esiintyjäjulkistuksia, julkkisten asukuvia lyhyistä farkkushortseista ja villeistä asusteista sekä tietysti sitä, kuinka monta maailmanpyörän kuvaa Instagramiin ilmestyy.

Ei epäilystäkään, etteikö Coachella olisi paikka, jossa tulevat trendit, hurjat meikit ja uudet ideat syntyvät.

Ei epäilystäkään, etteikö Coachella olisi paikka, jossa tulevat trendit, hurjat meikit ja uudet ideat syntyvät. Sen tietää festivaalin iso yhteistyökumppani: NYX Professional Makeup on yksi Coachellan pääsponsoreista 2019 ja se on unelmien yhteistyö! NYX on nimittäin edelläkävijä, mitä tulee värikkääseen, kimaltavaan, kestävään ja upeaan festarimeikkiin.


MIKÄ sopisi paremmin kuin näyttävä, in-your-face-cool meikki, joka sekä inspiroi että kestää koko yön? Katso alta kuvat cooleista trendeistä, joita näkyi tämän vuoden Coachella-festareilla - ja opettele luomaan oma Coachella-look!


NYX Professional Makeup on rakastettu merkki maailman ympäri, kiitos VALTAVAN valikoiman tuotteita ja värejä, trendikkäitä erikoistuotteita - eikä vähiten edullisen hintansa vuoksi. Heillä on TODELLAKIN jokaiselle jotakin. Pääkonttori sijaitsee aurinkoisen ja värikkään Los Angelesin ytimessä, joten he TODELLAKIN osaavat valmistaa meikkejä erityisen lämpimiin sääolosuhteisiin. NYX on luovuuden ja innovaation merkki, joka on mukana luomassa ja jakamassa viimeisimpiä kauneustrendejä kaikille faneilleen. Tuotemerkki on nuori, värit kirkkaita ja hinnat HYVIÄ!

Tuotemerkki on nuori, värit kirkkaita ja hinnat HYVIÄ!


Nyt mietit varmasti, MITEN voit luoda nämä UPEAT ja kimaltavat Coachella-lookit kesän kaikkiin ihaniin tapahtumiin
-  ja siinä Lyko auttaa sinua!


Kauneustoimittaja Krizz Norman

 

29 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019