Aqua Blue Smokey Eyes Tutorial

En dramatisk sotning i aquamarina toner är den perfekta makeupen till försommarfesten. Starka färger gör sig extra bra när huden börjar bli lite solkysst. Låt dig inspireras att testa sotade ögon på ett nytt sätt - med en härlig, exotisk touch av färg!

14 maj, 2019
2 tykkää


Börja med att lägga en brun ögonskugga i den yttre ögonvrån och globlinjen. Sudda försiktigt ut skuggan så inga tydliga kanter syns. Skapa formen av ett vinklat "V" ut mot ögonvrån, i linje med var ögonbrynet slutar. Lägg sedan en mjukt lila ögonskugga i den yttre ögonvrån och globlinjen. Den lila skuggan kommer fungera som övergångsfärg mellan den bruna och den turkosa.Därefter lägger du den turkosa ögonskuggan över hela ögonlocket. Jobba ut den turkosa färgen mot kanten av ögonlocket där den lila och bruna skuggan möts. För att få ögonlocket att poppa lite extra kan du dutta in pigmenten i den turkosa skuggan med fingret mot mitten av ögonlocket.
För att undvika att pigment från ögonskuggan faller ner på basen under ögonen kan man vänta med att lägga basen tills sotningen på ögonlocken är färdig. Här använder vi en matt foundation med lätt textur. Lancôme Teint Idole Nude håller i upp till 24h och är vatten-och svettresistent.

För ett naturligt och felfritt utseende, täck över eventuella ojämnheter och mörka ringar med den lystergivande concealern YSL Touché Eclat.

Måla därefter en tunn linje med den svarta ögonskuggan längs med den nedre franskanten. Använd en smal borste och fyll därefter i linjen med den turkosa ögonskuggan. Avsluta med en volymgivande mascara på de övre och nedre ögonfransarna. Lancôme Hypnose fördelar sig jämnt och lätt på varje frans, och för att bygga upp volym kan du lägga på flera lager utan att den klumpar, klibbar eller smular sig. Fyll i ögonbrynen och svep ett bronzing-puder över kinderna för en solkysst look. För att göra ögonens sotning ännu mer intensiv kan du avsluta genom att applicera bronzing-pudret i globlinjen med en liten fluffig borste.

Looken är komplett med ett metalliskt läppglans i en guldig nyans. Tatouage Couture Metallic från Yves Saint Laurent är ett intensivt metalliskt läppstift där man har tagit ut svängarna till det extrema – en formula som ger ett optimalt färgutbyte med rikligt med pigment och en sammetslen känsla på läpparna.

För en look som håller hela sommarnatten lång!
Här hittar du fler härliga nyheter från Lancôme:


14 maj, 2019
Linn Ulvklo

Tykkää artikkelista

2 tykkää

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020