Soft Beach Waves Hair Tutorial

Rennot beach waves -kiharat on look, joka toimii aina. Onko sinusta vaikeaa luoda laineita tavallisella muotoiluraudalla? Remingtonin uuden Curl Confidence -kihartimen ansiosta hiusten muotoilu on nopeaa ja vaivatonta, ja saat kiharat, jotka kestävät koko illan!

30 huhti, 2019
2 tykkää

Valmistele hiukset lämmöltä suojaavalla suihkeella. Lykon Argan Oil Spray hoitaa, suojaa ja saa aikaan upeaa volyymia. Suihkeen ansiosta hiukset saattavat myös tuntua paksummilta. Suihkuta hiusten latvoihin.Remington Curl & Straight Confidence on muotoilurauta, jossa on kierretyt levyt. Niiden ansiosta hiusten suoristaminen tai kihartaminen on helppoa. Sen innovatiivinen ja ainutlaatuinen 2 in 1 -design mahdollistaa helpot laineet ja kiharat, tai sitä voi käyttää tavallisen suoristusraudan tapaan, mikäli haluat suorat hiukset.


Tältä lopputulos näyttää, kun suoristat hiukset Curl & Straight Confidence -muotoiluraudalla:
Rentojen rantalaineiden luomiseksi jaa hiukset osioihin. Kierrä hiukset muotoiluraudan ympäri osio kerrallaan. Ainutlaatuiset, kierretyt levyt auttavat myös, jos sinulla on yleensä vaikeuksia kihartaa hiukset tavallisella muotoiluraudalla. Innovatiivisen muotoilun ansiosta pehmeiden laineiden luominen ei vaadi paljon tekniikkaa.Kun olet kihartanut hiukset kauttaaltaan, harjaa kiharat varovasti läpi tehdäksesi laineista pehmeämmät. Kiinnitä hiuskiinteellä saadaksesi kampaukselle tukea ja kestävyyttä.


Valmista!
 

30 huhti, 2019

Tykkää artikkelista

2 tykkää

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019