Loihdi elegantti häämeikki

Riippumatta siitä, oletko menossa naimisiin vai häävieraaksi, on tärkeää että meikkisi kestää koko päivän. Pohjustaminen hyvällä primerilla ja vedenkestävä ripsiväri ovat juhlapäivän A ja Ö. Olemme inspiroituneet ihanista munakoison sävyistä silmäluomilla sekä lumoavan pitkistä silmäripsistä. Raikas ja hehkuva meikkipohja ja suudeltavat huulet kruunaavat kevään häämeikin.

16 huhti, 2019

Aloitetaan luomiväristä. Mikäli teet meikkipohjan ensin, vaarana on että luomivärin pigmentti varisee silmän alle. Levitä vaaleaa, mattaa luomiväriä silmän sisäkulmaan ja silmäluomen yläpuolelle. Levitä sitten munakoison väristä luomiväriä silmän ulkokulmaan ja koko silmäluomelle. Häivytä varovasti.
Levitä mustaa, vedenkestävää eyelineria yläripsirajaa pitkin. Häivytä reunaa varovasti pienellä, pyöristetyllä siveltimellä. Se tekee vaikutelmasta pehmeämmän. Mahdollisimman ajattoman ja klassisen ilmeen aikaansaamiseksi vältä teräviä reunoja. Levitä kaksi kerrosta ripsiväriä sekä ylä- että alaripsiin.

Meikkipohjan aika! Pohjustaminen hyvällä primerilla on tärkeää, jotta meikkipohja kestää koko päivän. Clarinsin SOS Primer heleyttää ja tasoittaa ihoa, samalla kun se antaa täydellisen pohjan meikkivoiteelle. Levitä pohjustusvoiteen jälkeen meikkivoide ja tasoita tuote meikkisienen avulla. Peitä mahdolliset epätasaisuudet ja tummat silmänaluset peitevoiteella.

Kasteenraikkaan hehkun aikaansaamiseksi levitä poskipäihin poskipunaa. Glow 2 Go on näppärä tuplatuote, joka sisältää poskipunan ja highlighterin samassa pakkauksessa. Siinä on pitkäkestoinen ja voidemainen koostumus helmiäishohteella. Tasoita poskipuna meikkisiveltimellä. Taputtele sitten varovasti toisessa päässä olevaa highlighteria poskiluiden korkeimmalle kohdalle ja tasoita sormin.

Täytä kulmakarvat. Kiinnitä muutama yksittäinen ripsitupsu yläripsirajan uloimpaan kulmaan lisätäksesi lookiin hieman glamouria. Ammattilaisen vinkki on käyttää ripsiväriä eyelinerin tavoin ripsiliiman peittämiseen. Käytä pientä sivellintä ripsivärin levittämiseen. Levitä sitten ohut rajaus irtoripsien reunaan.

Sitten jotain mullistavaa – nimittäin ripsiväri, joka tekee muista ripsareista vedenkestävän! Clarins Double Fix Mascaraa käytetään tavallisen ripsivärin päällä, ja se tekee siitä vedenkestävän. Kestää pitkään ja suojaa vedeltä ja kosteudelta. Täydellinen valinta hääpäivänä, jolloin voi olla vaikea pidätellä kyyneleitä.

Levitä irtoripsien päälle, jotta ne sulautuvat omiin ripsiisi ja ripsivärin päälle tehdäksesi siitä vedenkestävän.

 

Levitä sitten huulipuna. Joli Rouge sävyssä Tea Rose on kosteuttava huulipuna, joka antaa huulille kiiltävän värin ja kauniin silkkisen mattapinnan, joka pysyy paikallaan usean tunnin ajan. Pehmeä ja täyteläinen koostumus, joka antaa huulille hyvän muodon ja tekee niistä pehmeät ja kimmoisat. Levitä meikkisiveltimellä saadaksesi tarkan lopputuloksen. Viimeistele huulikiillolla, joka vahvistaa huulten luonnollista väriä ja tekee huulista tasaiset ja täyteläiset.Valmista!

 

 

16 huhti, 2019
Linn Ulvklo

Tykkää artikkelista

Arvosana & kommentit

Kirjoita kommentti
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka kertoo mielipiteensä artikkelista

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019